ania_ch0
Fanka BB :)
witajcie poznym wieczorkiem :*
modlisia gratuluje z calego serca coreczki, tym bardziej ze byla taka wyczekiwana
goosiek chyba bede ostatnia osoba, ktora zlozy Ci imieninowe zyczonka, przede wszystkim zdrowego radosnego dzidziusia i spelnienia marzen :*
ilona85 milo ze dolaczylas do listopadowek
co do siusiania to ja wczesniej nigdy sie w nocy nie budzilam, a teraz wstaje srednio 3 razy na takie porzadne dluugie siusianie 
kahulaa1983 takze witaj wsrod listopadowek
nie jestem pewna ale.. chyba dzidzia Gosi sie telepatycznie zgadala z moja, bo tez wydaje mi sie ze poczulam pierwszy taki porzadny ruch

a naweet w momencie gdy to poczulam spojrzalam na brzuch i tak jakby sie delikatnie uniosl i opadl w tym miejscu gdzie czulam
nie wiem czy to mozliwe? ale to bylo naprawde mocne odczucie, wczesniej wiele razy przykladalam reke i czulam jelita, bulgotanie, itp a to bylo zdecydowanie co innego. takze fajnie
jesli poczuje to samo jeszcze raz to bede pewna juz na 100%.
a moj brzuch w ciagu 3 dni zrobil sie ogromny i waze 58,6 !!!! a dopiero co pisalam wam ze nic a nic nie tyje i waham sie miedzy 55 a 56.
to jednak prawda ze brzuchol wyskakuje nagle i niespodziewanie. jutro jade na poszukiwanie sukienki i jestem przerazona ze do slubu moge sie w nia nie zmiescic a jakos nie chce zostawiac kupowania na tydzien przed.
a tak w ogole to caly dzien chce mi sie plakac, bo dwa dni temu moj kotek lucuś polecial jak zwykle na spacer i nie wrocil do tej pory
jest z nami prawie 5 lat i od zawsze urzadzal sobie wyprawy, ale wracal najdluzej po dobie. a poszedl przedwczoraj wieczorem
jest jedyny i niepowtarzalny, bo mimo tego ze dachowiec to mial w sobie to cos, tulił sie tak, ze obejmowal lapkami szyję i gruchał tak pieknie
ciagle patrze w okno i jakos od rana slabo sie czuje zmeczona jestem i oslabiona nie wiem czy to przez ta sytuacje, ale jakos na NIC nie mam humoru :/
modlisia gratuluje z calego serca coreczki, tym bardziej ze byla taka wyczekiwana
goosiek chyba bede ostatnia osoba, ktora zlozy Ci imieninowe zyczonka, przede wszystkim zdrowego radosnego dzidziusia i spelnienia marzen :*
ilona85 milo ze dolaczylas do listopadowek
kahulaa1983 takze witaj wsrod listopadowek
nie jestem pewna ale.. chyba dzidzia Gosi sie telepatycznie zgadala z moja, bo tez wydaje mi sie ze poczulam pierwszy taki porzadny ruch
a moj brzuch w ciagu 3 dni zrobil sie ogromny i waze 58,6 !!!! a dopiero co pisalam wam ze nic a nic nie tyje i waham sie miedzy 55 a 56.
to jednak prawda ze brzuchol wyskakuje nagle i niespodziewanie. jutro jade na poszukiwanie sukienki i jestem przerazona ze do slubu moge sie w nia nie zmiescic a jakos nie chce zostawiac kupowania na tydzien przed.
a tak w ogole to caly dzien chce mi sie plakac, bo dwa dni temu moj kotek lucuś polecial jak zwykle na spacer i nie wrocil do tej pory
od tego czasu nie wchodzę na wagę. Zważę się dopiero u lekarza czyli 21.06 coś czuje, że doznam szoku
Co do mojego brzucha to jest
Te dodatkowe kilogramy to na pewno poszły w tyłek, uda, cycki, brzuch:/ Dokładnie się wymierzyłam i tak: w cyckach doszło 10-11 cm, pod biustem 2cm, w pasie 10 cm!!! na wysokości pępka mam 89cm, w biodrach doszło 4,5 cm:/:/ w udach 2,5cm ufff to się pomierzyłam
jestem w szoku ze az tak mi urosly. ale ni kupilam typowo do karmienia bo stwierdzialm wlasnie ze jeszce moga urosnac.