Amerie - podziwiam podjęcia takiej decyzji

W dzisiejszych czasach wśród tylu profesjonalnych sprzętów mało kto decyduje się na niewiedzę co do płci dziecka... Nie mniej jednak ja podziwiam bardzo bo wiem ze sama nigdy w życiu bym nie wytrzymała

Życzę wytrwałosci i przepięknej niespodzianki :*
baska - ja miałam to samo na mojej ostatniej wizycie

Tak maluszek fikał koziołki że nie dało się nic podejzeć

Też byłam niepocieszona ale najważniejsze ze ginka potwierdziła ze dzidziuś zdrowy jak rybka

Ja mam badania prenatalne za 5 dni wiec też liczę ze dowiem kto zamieszkał w moim brzuszku
ania_
ch0 - ie martw się kotek wróci

Koty mają to do siebie że chodzą własnymi drogami a jeszcze jak dachowiec to wogóle

Złapał wiatr w uszy i szaleje

Co do ruchów to myślę że sama będziesz doskonale wiedziała kiedy to nastąpi

Ja pierwszy raz poczułam moje dziecko w 16tygodniu i byłam od razu przekonana że to ono

W momencie zalała mnie fala gorąca i aż łezka poleciała nie wiem nawet kiedy

Każda z nas zna swój organizm najlepiej... Ja od razu wiedziałam ze moje jelita ani żołądek nigdy się tak nie zachowywały

I do teraz czuję te same ruchy co w tym 1 momencie - tylko o wiele wiele częściej i mocniej
goosiek - ja przez 13 lat mieszkałam na 4 piętrze i potwierdzam ze tak wysoko nie dolatują

I też mam wizytę 21.06

)) Na która masz godzinę??
Trusia - z moimi oczkami wszystko dobrze... Tzn tak jak przed ciążą

Myślę ze jeżeli coś Cię niepokoi to najlepiej isc do okulisty i miec spokojne sumienie
ilona - u mnie mąż zadowolony z dodatkowych kilogramów

Piersi zawsze miałam duze (wręcz nieproporcjonalnie duze do mojej figury)

Więc tu bez rewelacji ale zauważyłam, że jakby tyłeczek zrobił się bardziej okrąglutki

Nie tłusty (w sensie celulit czy coś) ale taki pełniejszy

Od męża to się czasem odganiać muszę hehe
Mysza - to Ci powiem niezły upadek zaliczyłaś... Co do usg to nie wiem... Jeśli by mnie nic nie bolało, nie byłoby jakiegoś plamienia to bym raczej nie jechała ale to od Ciebie zależy... Przynajmniej znów będziesz miała okazję zeby dzidzię podejżeć

Mój mąż się już chyba przyzwyczaił że ja co chwilkę muszę coś w tej ciąży narobić
Joanka85 - witamy serdecznie!!!

Mam nadzieję ze będziesz się często udzielać
Ufff przeleciałam przez te kilka stron

Dzień dobry dziewczynki :*
U mnie też upał nie z tej ziemi!!

Siostra rozłożyła siostrzenicy mini basenik na ogrodzie i ide się walnąć do niego

Komarów u mnie nie za wiele i jakoś mnie nie gryzom...
Aha... Mężowi prezent sie bardzo podobał

Widać że był mega zaskoczony

))