Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Anbar ja mialam przed ciaza miedzy B a C dlatego tez jestem na maxa zaskoczona. Mam tylko nadzieje ze nie bede miala potem zwisow az do pasa. I ciesz sie ze nie tyjesz, jezeli mialas nadwage przed ciaza to nawet wskazane jest zeby przytyc mniej wiec jak widac u ciebie wszystko prawidlowo.
Anbar - a próbowałaś biustonoszy Freya? moja siosta i mama mają b. duże biusty i są nimi zachwycone (siostra 75FF a mama jeszcze więcej), rozmiarówka dochodzi chyba do HH jak nie do K
Próbowałam, ale nie były dobre. Wielkość miseczki to jedno, ale wygląd piersi w nich to drugie. Triumph też ma duże, ale tak beznadziejny materiał, że ciągnie w dół. A jaki konkretnie model mają Twoja mama i siostra? Bo może ja nie trafiłam dobrego modelu.

Siostra ma na pewno ten model w kilku kolorach:
Biustonosz FREYA Arabella 34 F - OKAZJA !!! (1069153752) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem jaki ma mama, ale spytam siostry, bo ona jej kupuje :-)
.Ale używanego biustonosza to bym za nic nie kupiła.