reklama

Listopad 2010

reklama
Ja tylko na chwilkę bo przez ten upał nie mam siły nawet na klikać tutaj...
Wiem od czego mnie tak kłuje w podbrzuszu:/ tak myślałam już wczoraj,ale dziś to się potwierdziło. Wczoraj mnie tak kuło po spacerze-dosyć długim-i dzisiaj tak samo bo się wybrałam piechotą po lakier do drogerii(w sumie szłam z 1,5h). Pewnie wysiłek za duży. I w ogóle zauważyłam,że się szybciej męczę. Czasami dycham jak stara baba;p wiedziałam,że tak będzie ale nie myślałam,że tak szybko!

Któraś pisała o skurczach. Ja też miewam,takie nagłe. Nawet idąc potrafi mnie złapać mocno,że mogę upaść. Wcześniej tak nie miałam i też mi lekarz zalecił magnez i że to bardzo często się zdarza w ciąży.

Później spróbuję się jeszcze doczłapać do komputera to poczytam co u was,a w tej chwili marzę tylko o zimnym prysznicu i wygodnym fotelu:)

Trusiu, używam Clareny do ciemnej karnacji, pomimo, że sama mam jasną, uważam, że ten do ciemnej lepiej chwyta. Jest naprawdę niedrogi, jakbyś sie tak smarowało z 5 dni pod rząd to na pewno ładnie to będzie wyglądać, ja od razu czuję się lepiej jak nie jestem taka blada. Mam też w domu chusteczki opalające Vichy do ciemnej karnacji (ok 5,50zl w aptece) i też są niezłe.
A Ty Trusiu wiesz już jaka płeć? Masz jakieś preferencje? pozdrawiam Cię serdecznie!

Witam Kobietki :-)
Nareszcie dotarłam do domku z pracy, dziś myślałam że tam nie wytrzymam, taki ukrop że aż strach. ale już weekend.
Witam nowe mamusie i życzę miłego pisania :-)
idę robić obiadek i jeszcze później tu zajrzę.
Pozdrawiam

ja również mam dość tego upału, a najgorsze, że jest straszna duchota ja siedzę prawie cały dzień, bo tu jest o wiele lepiej:) dziś sobie troche posprzątałam w domu, a jutro przyjezdza do mnie moja kumpela ze studiów ze swoją 6miesięczną córeczką, wiec weekend należy do nas i napewno ją wymęczę pytaniami odnośnie ciąży:)

Ja narazie nie mam problemów z biustonoszem bo wszystkie są na mnie dobre. Nigdy nie miałam dużych piersi (75B) a i biustonosze wole takie z lepszych firm dlatego na tę chwilę wygodnie mi w tych co mam :-p

Cudownie macie znając już płeć Waszego malusza. Ja miałam 9.06 wizytę ale nie miałam zrobionego usg. Taką miałam nadzieję z moim Ukochanym, że zobaczymy naszego Skarbusia i może dowiemy się co tam kryje miedzy nóżkami :-D

oleńka:) mam wrażenie, chodź jeśli się mylę to wybacz, jeśli masz coś wspólnego ze strażą pożarną, że kiedyś się spotkałyśmy. Byłam na stażu, siedziałam w pokoju z p. Małgosią, kiedy przyszłaś jakiś czas po urodzeniu Julki :)

Widze , ze nie jestem osamotniona jesli chodzi o samopoczucie w te upały. Czuje sie tak do dupy jakbym była w 8, 9 tyg ciązy :-) Zmeczona , spuchnieta, Jesc mi sie nie chce , głowa mnie boli Nie mam do niczego cierpliwosci. Kilka razy miałam podejscie zeby nadrobic posty od wtorku , ale niestety nie dałam rady, tak mi ciepło! Wiec wybaczcie kochane ze niczego nie skomentuje , nie pogratuluje Jak wpadne znowu w rytm na bierząco będzie lepiej :-) A Mieszkanie mamy nie duze okna na jedna strone( przewiewu wiec sie nie da zrobic ) i jeszcze na 4 pietrze gdzie grzeje od dachu a slonce w oknach od 13 do 19 !
Wczoraj poczułam ze mi cos kaplo na kolano jak siedziałam Patrze w sufit juz z przerazeniem ze nie wiem ze cos przecieka ale okzalo sie ze mi z cycka kapie ! W totalnym szoku byłam! Wiedziałam ze cos takiego bedzie ale wogole sie nie spodziewałam , nie myslalam ze tak szybko. Moj D sie zacząl smiac ze Mućka jestem i ze do mleczarni ze mną :-) A czy ktoras z Was juz zaczeła produkcje siary czy jestem pierwsza ? :zawstydzona/y:
AA!! zapomnialabym dodac ;
Witam wszytskie nowe mamusie widzę ze nas sie juz tu sporo zebrało :-D

reklama
martaik -witamy :-)
Upały są okropne nie do zniesienia, jarównież wybieram się na wesela,a dziś moja ginka zakazała mi opalać sie jakkolwiek nawet samych nóżek. No cóż odbijemy sobie w przyszłym roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry