dziekuje baardzo Wam wszystkim za gratulacje w sprawie ruchow malenstwa i ze razem ze mna martwilyscie sie o mojego lucusia :* WROCIL GODZINE TEMU!
ale sluchajcie chyba samochod go potracil, tzn tak podejrzewamy, bo dupka mu leci na jedna strone i jest baaardzo poobcierany :/ ja sie tak martwilam bo on straszny pieszczoch jest i zawsze wiecej niz 24 godziny to nie przekraczal i wracal. dlatego czulam ze cos nie tak :/ mogl lezec gdzies w krzakach 2 dni nabral sil i doszedl dopiero do domku, ale mizerny jest strasznie wazyl 6 kg a teraz to moze ze 2,5 ? jak jutro bedzie tak zle z nim to do weterynarza pojedziemy. ale najadl sie napil i spi

a wczoraj w nocy az tarota postawilam czy wroci no i wyszlo mi ze sprawy sie potocza dobrze, czyli sie sprawdzilo
Violett jak mieszkalam w bloku to moja sasiadka miala kota na 3 pietrze ktory zawsze wyskakiwal przez okno i wracal po schodach

trzymam kciuki zeby Twoj kotek wrocil szybko
Trusia77 czytalam ostatnio taka ksiazke juz o niej mowilam (Śmieszny brzuszek) i tam jest rozdzial poswiecony pogorszonemu wzrokowi podczas ciazy, autorka pewnego dnia wstala i nie widziala wlasnej dloni

i podobno to normalne, a po ciazy wszystko wraca do normy
w tym samym rozdziale jest tez o skurczach lydek o ktorych tez rozmawialyscie i jej najlepiej pomagalo je rozchodzic
Mysza Ty uwazaj na siebie! patrz pod nogi dokladnie nastepnym razem i zawsze zakladaj paseczki

, bo naprawde moglo Ci sie cos stac, ale mam nadzieje ze to nie byl grozny upadek
Joanka85 witaj, mozemy sobie przybic 5, co do rozmiaru stanika

juz nie moge sie doczekac az sie wreszcie porzadnie powieksza :/
Martaik takze witaj
kahulaa1983 ja opalam sie co drugi dzien za pierwszym razem w sumie okolo 30 min w krotkich spodeknach i bluzce na ramiaczka (ktore chowam do srodka i tak

), a potem juz coraz dluzej, ale tak zeby nie przesadzic. nie mam zawrotow glowy, nie czuje sie slabo, moja gin tez mi nic nie mowila ze mi nie wolno, no i powoli brazowieje, wiec mysle ze jakbys nozki wystawila na sloneczko tak jak ja na te pare minutek co drugi dzien to mysle ze nic by sie nie stalo, chyba ze masz jakies szczegolne przeciwwskazania a ja o nich nie doczytalam, to absolutnie stosuj sie do tego co mowil lekarz. Ja zadnych kremow brazujacych itp nigdy nie uzywam bo raz dostalam balsam zlocisty DOVE pod choinke i mialam po nim zacieki takie dziwne :/ i ogolnie nie wierze ze da sie samoopalaczem tak wysmarowac zeby sladow nie bylo dlatego nie uzywalam juz nigdy wiecej nic takiego.
Paulinka109 ja poczulam cos takiego jakby ktos od srodka przejechal mi po skorze na odcinku kilku cm najmniejszym palcem u reki, tez cos w tym stylu poczulas za pierwszym razem? niestety to juz sie nie powtorzylo ale mam niesamowite wrazenie ze to moje malenstwo
dzis wyszlam o 10 z domu na poszukiwanie sukienki i wrocilam o 15. (nie pytajcie jak to przezylam-nie przezylam.) ta pogoda jest wykanczajaca, a brak odpowiedniego towaru w sklepach jeszcze bardziej dobijał. skonczylo sie na tym ze wrocilam sie na koniec do pierwszego sklepu w ktorym mierzylam sukienke baardzo skromna, byla rozmiar L (nosze S) i do tego brudna. Przeceniona z 299 na 169 a ja kupilam za 89, bo pani powiedziala ze juz dluugo wisi. jest do przerobienia oczywiscie za szeroka pod biustem, ale naprawde to byla jedyna ktora mi sie po prostu spodobala, reszta byla do polowy ud albo polowy lydek a ta do kolan. Mialam Wam zrobic zdjecie ale stwierdzilam ze jest za skromna wiec pokaze Wam dopiero ze slubu jak bede w miare ogarnieta dopasuje jakies buty i bizuterie
z ciekawostek: wylewam z siebie hektolitry sluzu. I nie przesadzam