reklama

Listopad 2010

Inez- trzymam kciuki! Napewno wszystko bedzie ok!
Aniu- widzisz martwiąls sie a jedank wrócił :) Moze poobijany ale wazne ze wrócil :)

A ja wczoraj połozyłam sie na balkonie na betonie , bo juz był troche chłodniejszy i tak mi sie fajnie zrobilo ze zasnełam , a potem wstac nie mogłam tak mnie plecy na tym prostym rozbolały :( A mówia ze zdrowo spać na twardym

reklama
Witajcie porannie :-)
My już też na nogach, miałyśmy jechać do babci żeby korzystać z pogody a tu jakieś czarne chmury wiszą :wściekła/y: Mam nadzieję że to tylko chwilowe bo inaczej w domu z małą zwariujemy hihi.
kasiazar a to sobie łoże wybrałaś hehe. wierze że szukałaś chłodu bo ja w pracy to cały czas pod wiatrakiem stałam i do łazienki latałam ręce mrozić w wodzie, a potem do ściany się chciałam przytulić bo też była zimna :-)
Miłego dnia dziewczynki

Witam sobotnio:)

Ja już na nogach bo D zaraz jedzie na zajęcia a ja zostaje sama.
Aniu cieszę się, że kotek wrócił:)
kasiazar ja to ostatnio nawet z łóżka rano nie mogę się podnieść:/ Pewnie gdybym kimnęła na betonie to bym tam do rozwiązania leżała:P
paulinka ja mam wizytę 21.06 o 11:)

U nas w nocy strasznie wiało:/ aż musiałam zamknąć okno. Za to ta rano jak się obudziłam to jak w saunie.Zaraz wyślę D po zakupy. Zjem śniadanko, pojeżdżę na rowerku, ogarnę się i spacerkiem na basenik:)

Miłej sobotki Wam życzę :)

A ja też już na nogach ...

wczoraj koło 3 zrobiło się przyjemnie i zasnęłam, jem śniadanko, myję się i lecę na gimnastykę dla ciężąrówek :-)
pierwszy raz uda mi się zebrać :-)

u mnie na razie nie zanosi się na pogorszenie pogody, ale na pewno dzisiaj ma przyjść ...

Goosiek - czy pytałaś lekarza o to jeżdżenie rowerkiem? ostatnio wyczytałam, że nawet stacjonarny od jakiegoś momentu ciąży jest niewskazany bo taki tuch pogarsza ukrwienie macicy ...

a tak przede wszystkim miłego dnia dziewczyny :-)

Dzień dobry dziewczynki w sobotni poranek ;-)

ania_ch0 cieszę się, że Twój kociak wrócił do domku :-D Trzymam kciuki by mu nic poważnego nie było.
Ja również czekam z niecierpliwością aż moje cycuszki się powiekszą, mój A. stwierdził, że się powiekszyły i są pełniejsze ale ja nic nie widzę. No ale skoro jemu się podobają to nie będę narzekała :-p

Skorpionica dzisiaj w Zielonej Górze poranek również zachmurzony, ale również jest chłodniej. Przyznam, uwielbiam słoneczko i ciepełko ale planowałam dziś sprzątanie, więc będzie się lepiej sprzątało jak nie będzie upalnie :-)
Ale widzę, że Tobie pogoda nie jest sprzyjająca, więc życzę Ci aby u Ciebie się wypogodziło :-)

Miłego dzionka Wam życzę :-) Lecę się wziąć z robotę :-)

Oj! ile bym dala za jazde rowerkiem :-( od samego poczatku mam zakaz. Nawet na stacjonarnym. Nie moge patrzec jak mój D rusza w teren i nie ma go kilka godz. Tez tak chce , ale cos mi sie wydaje ze szybko nie poszalejemy na rowerze razem chyba ze spokojnie z Ania w jakims siodelku ale to najwczesniej na przyszła jesien

Eh ... ja tylko patrzę jak mój śliczny rowerek kupiony w poprzednim sezonie stoi, ale nie odważyłabym się na wycieczkę, przestawiłam się na spacerki :-)

A tak w ogóle, czy któraś z Was orientuje się czy te wszystkie środki odstraszające komary są dla nas bezpieczne?

Witajcie!

Inez na pewno będzie wszystko w porządku! Trzymam kciukasy &&& no i co lekarz zobaczył między tymi nóżkami ?!?

Goosiek ja słyszałam że rower absolutnie w ciązy odpada...i wszystkie "sporty" jeździeckie. Ale skoro ginek Ci pozwolił...choć dopytaj może jeszcze.

Kasiu ja byłam wczoraj w aptece po coś na komary...kobietka mi poleciła jakieś plastry na ubranie i off dla dzieci.
Problem jest w tym że jest teraz po powodziach plaga komarów i w aptekach i klepach zaczyna brakować tych specyfików...a w hurtowniach też ich brak.

Zmykam kochane. Pędze do mamy bo już miałam o 10 wyjechać...a ja dalej w piżamie...więc wyjdę z domu za min godzinę.
Później jedziemy do znajomych więc mnie już dzisiaj nie będzie.

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Czesc wszystkim :) U nas chlodnawo, bez zmian zreszta caly tydzien taki jest.. ja zaraz zrobie pare rzeczy w domku i jade kupic spodnie rurki ciazowe, bo wychodzimy wieczorem i nie mam co ubrac, mam nadzieje, ze znajde.. bo ostatnio nie bylo rozmiaru :/

martik witaj :)

ania_ch0 bardzo sie ciesze, ze kotek wrocil ale skoro wyglada mizernie to najlepiej idzcie do weterynarza, bo moze cos mu sie dzieje, a sie przeciez nie poskarzy.. trzymam kciuki!

Dziewczyny temat samoopalaczy i brazujacych mazidel byl ostatnio poruszany w watku "Zadbane listopadóweczki" wiec tam znajdziecie jeszcze wiecej info na ten temat :)

kasiazar, a od lezenia na betonie mozna zlapac wilka! I siedzenia tez.. a to chyba oznacza sie przeziebic w sumie nie wiem.. zapamietalam to z dziecinstwa :D

Joanka85, ja narazie mieszkam w Manchesterze, ale pochodze z Nowej Soli :), jak sie dzidzius urodzi to bedziemy wracac na stare smieci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry