Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Inez - naprawdę za jedynkę na Madalińskiego się płaci? jeszcze niedawno sala do porodu 1-os była za darmo a na 2 rodziło się tylko jak wszystkie jedynki były zajęte ...
Jest 6 sal jeosobowych i 1 sala dwuosobowa. Ja co prawda będę zdecydowana na jedynkę ale nie podoba mi się to, że jak dwójka jest zajęta, to i tak za jedynkę trzeba płacić.
Bo w to, że ktokolwiek odważy się przyjąć poród na korytarzu lub w ogóle zostawić ciężarną samą sobie, jakoś mi się nie chce wierzyć...
Naprawdę tak jest? To sprawdzona informacja? Przyjęcie porodu w szpitalu należy się nam bezpłatnie, więc niby dlaczego miałybyśmy płacić za miejsce? To chyba ich problem, że dwójka jest zajęta, a skoro ciężarną przyjęli, to nie mogą jej kazać płacić za salę. Bo w to, że ktokolwiek odważy się przyjąć poród na korytarzu lub w ogóle zostawić ciężarną samą sobie, jakoś mi się nie chce wierzyć...
a co do zostawiania ciężarnych samymi sobie albo porodów na korytarzu to w Wawie nie jest za różowo - tzn czekanie na korytarzu na zwolnienie sali jest zawsze na ryzyko ciężarnej (dają Ci papierek do podpisania, że odmawiasz przeniesienia do innego szpitala ...), teoretycznie jak nie mają sal to powinni zapewnić Ci miejsce na innej możliwie bliskiej porodówce,
. Kiedyś by wepchnęli kolejne łóżko, dosunęli parawanik i załatwione. Ale tak na serio, mojej koleżance się to zdarzyło na Kasprzaka. Były w sali we dwie i u każdej postęp porodu mizerny, a na IP dotarła dziewczyna z 7 cm rozwarciem. Położne odsunęły łózka, dostawiły trzecie, odgrodziły i za chwilę wjechała ta trzecia dziewczyna. Za jakiś czas wyjechała, a one we dwie się nadal męczyły.