Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja słyszałam że rower absolutnie w ciązy odpada...i wszystkie "sporty" jeździeckie. Ale skoro ginek Ci pozwolił...choć dopytaj może jeszcze.
Ostatnio rodziła tam koleżanka P. i ponieważ nie bylo miejsc, to zdecydowała się podpisac papier, że będzie czekala na korytarzu.Chyba powoli zaczynam być zdecydowana gdzie będe rodzić. Wybralam szpital na Madalińskiego, mam tam najbliżej, połozne maja dobre opinie, do tego pracuje w nim moja koleżanka. Przeraża mnie tylko jedno, niby szpital położniczy, a miejsc na porodówce jest 8Ostatnio rodziła tam koleżanka P. i ponieważ nie bylo miejsc, to zdecydowała się podpisac papier, że będzie czekala na korytarzu.
? To co oni tam mieszczą w tym ogromnym gmaszysku?? Ogólnie to ja bym nawet mogła czekać na korytarzu, bo w razie czego, jak się poród zacznie to i tak przeniosą do sali porodowej, przecież nikt nie przyjmie porodu na korytarzu.Poważnie tylko 8? To co oni tam mieszczą w tym ogromnym gmaszysku?? Ogólnie to ja bym nawet mogła czekać na korytarzu, bo w razie czego, jak się poród zacznie to i tak przeniosą do sali porodowej, przecież nikt nie przyjmie porodu na korytarzu.