Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobrej nocy mamuski!!!
czekajace na dobre wiesci tez dobrej nocy![]()
jezdzi mi w tych jajnikach cos i jezdzi... czy to oznaki ciazy? Nie boli ale czuje ciagle jajniki... jej nie oamietam jak to w 1 ciazy u mnie bylo....
Witam kobietki.Zapisuje sie na listopad.Dzis w nocy o 2:30 jeden test i dwie kreseczki...........o 6:30 rano drugi test i dwie kreseczki.....:-)
mysza juz sa truskawki??
trzymam kciukasy!!!!!
heh wiesz co..No...mojemu W. udało się wczoraj kupić takie pyszne, i smakowały i wyglądały jak normalne, a nie te sztuczne wielkie które można w markecie kupić.
U nas w takiej małej budce są już od jakiś 2 tyg., ale cena powala -> 45zł/kg...ale jak jestem w ciąży to mój W. uważa że na wszystko mogę sobie pozwalać :-)

heh wiesz co..
moj mezulek tez w 1 ciazy mnie rozpieszczal na maxa i o 24.00 do tesco biegal ;-)
teraz sie chwali wszystkim, ze nasz synek taki pogodny bo mamusia w ciazy niczym sie nie stresowala i miala co chciala
cena truskawek powalajaca!

Pierwsza moja proba podejscia... mam nadzieje ze udana byla. Juz doczekac sie nie moge sprawdzenia testu..... ale to jeszcze czas.ojej nie wiem
pisalam wczesniej juz Wam, ze ja owulke mialam czwartek - piatek... , kochalam sie w czwartek wieczorem i w sobote rano...... od wczoraj jezdzi mi w jajnikach straszniePierwsza moja proba podejscia... mam nadzieje ze udana byla. Juz doczekac sie nie moge sprawdzenia testu..... ale to jeszcze czas.
no i pisalam tez ze wg suwaczkow wychodzi mi ze niby plod ma ok 2 tyg a tak naprawde (jezeli sie udalo) to ma raptem 2-3 dni.... bo liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki prawda... i liczac wg tych suwaczkow to termin wypadnie mi na 30 listopada ;-)