reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

witam środowo :)
jestem po usg z dzidzią ok, rośni bryka bo ma dużo miejsca i jest ok, tylko ja niestety muszę brać nospe 3 razy dziennie i magnez bo coś moja szyjka zaczyna broić i pojawiają się skurczę, byłam zdziwiona ale ich nie czułam, także chyba muszę trochę przystopować i wyciszyć więcej wypoczywać. a jakoś mi to nie po drodze bo Małgosia idzie już od piątku do przedszkola. I martwię się jak sobie poradzi.
Normalnie podziwiam dziewczyny leżące, ja wczoraj trochę już wypoczywałam ale marnie mi to idzie hehe.
Pozdrawiam serdecznie do miłego papa

reklama
Witamy się z Wami prawie urlopowo!!!! ostatni dzień pracy i urlop :)
Kołysanki. agrafka dzięki za link siedzę i słucham wszystkich po kolei.... ja to niestety tylko aaaa kotki dwa i tyle ;)
może jakaś płytkę z kołysankami uda się mi kupić gdzieś :)
Jeśli chodzi o kąpiel to ja zdecydowanie jestem zwolenniczką wanienek:)

Małgosia idzie już od piątku do przedszkola. I martwię się jak sobie poradzi.

Skorpionica...napewno sobie poradzi:), tym bardziej,że pisałaś kiedyś,że się jej bardzo podobało w przedszkolu, mój Miko też poszedł do przedszkola w tym samym okresie, miał może troszkę problemów z komunikacją, bo dobrze nie mówił,ale z innymi czynnościami i kontaktem z dziećmi poradził sobie świetnie
trzymam kciuki za Małgosię:)

Witam, wszystkie Mamusie:)
Mamy dzisiaj wizyte u gin i jak zwykle cała się trzęse, przed każdą wizytą boje sie że coś będzie nie tak...

Skorpionica jak Małgosia pójdzie do przedszkola będziesz mogła troszke wiecej odpoczywa...powodzenia...

Witamy.
Troszkę nas nie było.Byliśmy na wsi u rodziców i nawet fajną pogodę mieliśmy.
Od poniedziałku latam po lekarzach i laboratoriach.Mojej Julce wyskoczyło coś na wargach sromowych i nie możemy się tego pozbyć.Jutro badanie moczu robimy,zobaczymy co wyjdzie.Ja byłam wczoraj na badaniu z glukozą jest to paskudne ale do wytrzymania.Ale po wszystkim taka senna byłam że nie dawałam rady z niczym.Dobrze że miałam wczoraj przez cały dzień pomoc w domku bo padłabym,nie miałam siły zając się Julką.Dziś pójdę odebrać wyniki.
To tyle na chwile obecną muszę lecieć,zajrzę wieczorkiem i nadrobię wszystko.
Miłego dnia

Witam!
Dziewczyny lężące - trzymam za Was kciuki, żebyście dobrze to zniosły ( w sensie za Waszą anielską cierpliwość).

Jeśli chodzi o aspartam - to mój lekarz kazał mi brać magnez 3X1 pomimo, że nie mam ani skurczów ani problemów z twardniejącym brzuszkiem....więc pewnie profilaktycznie?

w kwestii kołysanek - ja rozkochałam się w płytce nagranej przez M. Umer i Turnau - Kołysanki Utulanki.....mmmm samej mi się błogo robi jak sobie słucham :-)

Dziewczyny, a jak z bajkami CZYTANYMI? ja byłam wczoraj w mojej ulubionej kafejkoksięgarni i buszowałam po dziale dla dzieci :-) i już się cieszę na myśl, że będę mojej Laurze czytać bajki :-) :-)
a Wy kupujecie już bajki? a może już czytacie dzidziom? ja się jeszcze nie odważyłam....
pozdrawiam!

w kwestii kołysanek - ja rozkochałam się w płytce nagranej przez M. Umer i Turnau - Kołysanki Utulanki.....mmmm samej mi się błogo robi jak sobie słucham :-)
oj... chyba najcudniejsze na świecie:-):-)
my czytamy dużo, bo bajki na dobranoc dla Mika muszą być obowiązkowo;-)

reklama
My na ślub zamiast kwiatów zażyczyliśmy sobie książki a że już byłam w ciąży (ślub był planowany od roku) to dostaliśmy mnóstwo bajek. Także nie muszę kupować. A zamierzam czytać bo później dzieci jakoś szybciej uczą się mówić i są bardziej wygadane. Przynajmniej takie mam doświadczenia z dziećmi u mnie w rodzinie

Do góry