reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

lenna1982 - no to macie z głowy zakup bajeczek :)
My zażyczyliśmy sobie (w czerwcu) winko lub słodycze. I teraz mamy winiarnię, tylko co z tego jak tylko sobie patrzę na te buteleczki :)

A ja zakupiłam jedną książkę ale jakoś jeszcze się nie zabrałam za czytanie. A wczoraj od tych kołysanek z Youtube zaczęłam sobie sama przypominać te co znam i śpiewałam małemu. Ale to pewnie dlatego że sama byłam w domku :)

reklama
o właśnie miałam jola odpisać , że najlepsze są utulanki , ale LFF była szybsza :-) zgadzam się! oto link do okładki :
jola- polecam płytę utulanki, oto link do okładki:
http://www.rzeczydladzieci.pl/wp-co...a-umer-grzegorz-turnauimages_big259832202.jpg

najlepszy jest tekst w jednej kołysance "Śpijcie dzieci, śpijcie, bo tatusia obudzicie, a jak tatu spać nie będzie, to kolejne dziecko będzie" :-D

Skoro polecacie tą płytkę to ja też ją dzisiaj zamówię :-)

To my chyba też po lekarzu pójdziemy kupic jakieś bajki...coś polecacie? bedziemy czytac Kubusiowi...

Podobno najlepsze rymowanki...ale nic konkretnego polecić nie mogę.
Niedawno na tvn style był właśnie program nt czytania do brzuszka i polecali rymowanki, bo dzidzia nie rozumie słów ale własnie reaguje na te rymy, a dokładniej na to jak je intonujemy.
I że najlepiej czytać jedno i to samo w kółko, bo później może takie przeczytanie być pomocne w uspokojeniu dzidzi.

heheh
dziewczyny!!!
Piszę do P najpierw dziś o pepco ( o tych majtkach co Ania pisała) potem o kwestii wiaderka do kąpania i teraz o płycie i książkach.
On do mnie " przez te Twoje koleżanki zbankrutujemy";-) się naśmiałam

Dziewczyny czy znacie jakieś sposoby na ból kregosłupa, może jakieś cwiczenia...bo już nie wiem co robic...ani chodzic, ani leżec, ani siedziec nie moge:(

ja mam fazę na jakieś oldschoolowe bajki....czyli takie, jakie mi czytano a później ja czytałam w dzieciństwie :-) wczoraj nawet próbowałam upolować elementarz "na jagody" - pamiętacie? hehehehe wspomnienia....

a jeśli chodzi o kręgosłup - może basen i lekkie ćwiczenia w basenie? albo jakiś chiropraktyk mający doświadczenia z kręgosłupami ciężarówek....mi osobiście basen pomaga jak nic innego - tylko skąd wziąć na to wszystko czas..... ech.....

reklama
Do góry