mati2010, bardzo mi przykro z powodu bratowej, to mialo byc ich pierwsze dziecko? A tobie gratuluje coreczki

ciesze sie ze wszystko z wami dobrze
zalgol, moj maluch tez nie ma konkretnych godzin w czasie dnia na buszowanie, raz bryka raz nie..
Mi sie wydaje, ze jak nie mialysmy kontaktu takiego z ciezarnymi (bo np bylysmy nastolatkami jeszcze) albo nie bylysmy w temacie bo nie bylysmy w ciazy jeszcze, to sie tak nie zauwazalo tych poronien.. a teraz na to bardziej zwracamy uwage, jestesmy w wieku rozrodczym (podobnie jak nasi znajomi), do tego forum.. dlatego ciagle sie slyszy te wszystkie smutne historie..

podobnie jak zanim bylam w ciazy, to nie zwracalam uwagi ile naokolo kobiet z brzuszkami chodzi.. a teraz wyjde z domu na 5 min i potrafie spotkac dwie. Moja mama np poronila 2 razy i jej siostra tez raz..
Violett, te 10 ruchow to powinno byc w ciagu godziny

wiec Twoj maluch na pewno sie za malo nie rusza, skoro nadrabia w 10 min hehe
Kasia_B, masz moze jakis link do artykulow o lezaczkach? Nie slyszalam, ze szkodza.. zmartwilas mnie, bo zamierzam uzywac (nawet juz mamy).
A slyszalyscie o tym ze nie dobrze dzieciaczki wkladac do chodzikow?
Co do maty, to ja narazie nie kupuje, bo mam podejrzenie, ze dostane od znajomych z pracy, a jak zdecyduja sie kupic cos innego, to wtedy kupie
Ja mam duzo lepsze samopoczucie w tym tygodniu, bo mam w koncu siedzaca prace

, dzisiaj robilam zwroty towaru (pracuje w adidasie) i znalazlam dresik na 6 miesiecy i bluze na 3 miesiace, ktore mialy male skazy.. i zapytalam szefa i pozwolil mi wziac dla naszej dzidzi

wprawdzie ze skaza... ale za darmo to nei wybrzydzam i tak pewnie za duzo razy nie ubierze, tak szybko dzieci rosna..
Wlasnie slucham te kolysnaki z Turnauem - nawet fajne

, sciagnelam z internetu i mam tez slowa do nich, jak ktoras z was chce to moge przeslac na maila albo cos

bo troche tego za duzo zeby wklejac na forum.