reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

hej.
ale dzisiaj kiepska pogoda, leje, leje i leje.

amerie ja też dziś miałam bardzo kiepską noc. nie mogłam się ułożyć, ani na jednym boku, ani na drugim. plecy już od dawna odpadły więc spałam prawie na siedząco. do tego jeszcze zgaga dokuczała mi jak cholera.
aż mój mąż dzisiaj wyniósł się do salonu, bo późno wrócił, a przez moje kręcenie się nie mógł spać:no:

chyba sobie poprasuję dzisiaj. troszkę mi górka urosła:-)
moja koleżanka pojechała dzisiaj do szpitala. jest w 41 tyg. i żadnej akcji. mam nadzieję, że dzisiaj wszystko się rozwiąże. jej mąż też :-)

reklama
Witam Was Dziewczynki!
Ciężka noc za mną...kolejna bezsenna... :(
Dopijam kawkę i jadę do szkoły oddać książkę praktyk.Jak sobie pomyśle,że za 2 tygodnie zaczynam szkołę to mi się....... chce :p

Widzę że nie tylko ja maiłam kiepską noc. Już mnie dobija to spanie w jednej pozycji. Bardziej jest się zmęczona po nocy niż wypoczęta:/
Do pracy niby już nie chodzę, ale zawracają mi d.. cały czas telefonami. I chcąc nie chcąc myślę co się tam dzieje. Zamiast głowę wywietrzyć i zapomnieć o problemach z pracy. Ehh

Cześć dziewczyny!
Ja też miałam kipską noc, wieczorem nie mogłam zasnąć, bolały mnie plecy, żołądek zmasakrowany wypychającą się główką Marysi... w nocy mam co 2 godziny pobudkę żeby wziąść Fenoterol, a dziś w nocy starsza Julka między pobudkami mnie budziła jeszcze na min. pół godziny, w rezultacie rano byłam bardziej zmęczona niż wieczorem...ech ale jak wysłałam męża i córkę do pracy i żłobka to już nie mogłam spać...

Witam sie środowo.

Przeziebienie mnie jednak nie chce opuscic, wczoraj wieczorem mialam znowu goraczke, bolalo mnie gardlo i ucho:( Dzisiaj właściwie tez nie jest lepiej :(

Dobrze ze tak mało napisałyscie bo z moim bolem głowy to nie dałabym rady przeczytac wiecej. :(

Witam wszystkich...ja tez mialam kiepska noc...od wczoraj caly czas boli mnie gardlo:(
Wczoraj bylismy zobaczyc naszego maluszka...wszysko dobrze, wazy 1916g., połozenie glowkowe...lekarz powiedzial ze przy urodzeniu bedzie wazyl jakies 3800 i chyba skruci sobie troche pobyt w brzuszku...termin mamy na 22 a na usg wyszlo ze 13...

Violett to musimy blisko siebie mieszkac, ja widze z okiem szpital Praski, ale w pierwszej kolejnosci chce zebysmy jechali do sw.Zofii na Żelazną...pisalas ze nastawiasz sie na Inflancka...podobno masakra...ja tam nigdy nie bylam ale niedawno rodzila tam mojej kolezanki siostra...

mychakp to mamy ten sam termin 22 :-)

co do Inflanckiej to właśnie moja koleżanka tam trafiła. jak tylko sie coś dowiem, to dam wam znać.

ja z kolei słyszałam dużo złego o żelaznej, że przereklamowany itd. jest wątek na BB
Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

tam można duuuużo sie naczytać o naszych stołecznych szpitalach.

ja jade do Bielańskiego, choć najbliżej miałabym Miedzylesie, bądź Praski :-)

Violet a byłaś u lekarza? bierzesz coś? ja jeszcze nie dotarłam. jednego dnia jest lepiej drugiego gorzej. leczę się czym się da, nie chciałabym brać antybiotyku.

reklama
Do góry