reklama
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Witam Wszystkich (jeszcze) weekendowo....
Violette - ogromne i szczere gratulacje!!! Bardzo sięcieszę i życzę odtąd samych szczęśliwych chwil.
Co do Anarien to rzeczywiście bez komentarza. Wszpółczuję każdej z Was. Ja jestem tu niedługo a Wy byłyście z nią zżyte dużo dłużej, a za odruch serca taka zapłata. Nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Violette - ogromne i szczere gratulacje!!! Bardzo sięcieszę i życzę odtąd samych szczęśliwych chwil.
Co do Anarien to rzeczywiście bez komentarza. Wszpółczuję każdej z Was. Ja jestem tu niedługo a Wy byłyście z nią zżyte dużo dłużej, a za odruch serca taka zapłata. Nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Trusia- to jeszcze mają czas, który sie liczy od złorzenia kompletu dokumentów..i nie czekaj, sama dzwoń i się dowiaduj, bo w niektórych bankach jak jest odmowa, to lubią sobie zapomnieć o kliencie...ech no cóż..
A z Anarien to pewne? Żebyśmy jej nie podsumowały w ciemno..
Violett moje gratulacje! Super niespodzianka
Ja pamiętam swoje szczęście jak Mój mi się oświadczył-niby wcześniej mówiłam mu,że dziecko ok, jak najbardziej, ale ślub to może niekoniecznie ale on postawił wszystko na jedną kartę i postanowił zaryzykować. Tym sposobem od stycznia jesteśmy zaręczeni
Pochwal się pierścionkiem na wątku z fotkami.
A co do Anarien to też nie będę komentować. Brak słów...
Pochwal się pierścionkiem na wątku z fotkami.
A co do Anarien to też nie będę komentować. Brak słów...
Pewne jest to, że nie wszystko co napisała na naszym forum na temat swojej sytuacji osobistej było prawdą. Pewne jest również to, że została poproszona o wyjaśnienie powstałych wątpliwości, ale nie odpisała na wysłane jej wiadomości.
Co do reszty... Dlatego prosiłam o niekomentowanie. W co drugim poście na forum dopytywałyście co z pomocą dla niej i czy ktoś coś wie, dlatego napisałam wiadomość, że pomoc nie jest potrzebna.
anbar- ok, skoro jesteś pewna, to nie ma rzeczywiscie co komentować, wszędzie są oszuści nawet na forum kobiet, które sa szczęśliwe, bo w krótce będą matkami, wiedzą ile kasy idzie na malucha, chcą pomóc, a tu takie rzeczy...szkoda słów.
Sory, że się tu wtrącam ale zajrzyjcie sobie może na konto na nk.pl tej dziewczyny, może coś z niego można wywnioskować.
http://nk.pl/profile/18368418
Niestety zdarzają się trolle. U nas na razie nie zauważyłam nikogo takiego na szczęście. Życzę pozytywnego rozwiązania
http://nk.pl/profile/18368418
Niestety zdarzają się trolle. U nas na razie nie zauważyłam nikogo takiego na szczęście. Życzę pozytywnego rozwiązania
Violett, no to gratulacje
no i jak tu narzekac, co?
eh, pamiętam jak mój mi się oświadczył.. Ze 2 tygodnie chodziłam z bananem na twarzy i wszystkim się chwaliłam
A jeszcze fajniej było po ślubie
Nom, zaraz się kłade spać. Może jeszcze coś przeczytam.
Wy tez coraz bardziej się niepokoicie? O to jak to będzie i żeby wszystko było ok?
Co do Anarien, to niestety miałam takie jakieś mieszane odczucia.. Raczej właśnie że tego... Mam koleżankę o podobnych skłonnościach do konfabulacji, podobnych historii się nasłuchalam od i trochę... Cóż, należy tylko współczuć.
dobranoc

Nom, zaraz się kłade spać. Może jeszcze coś przeczytam.
Wy tez coraz bardziej się niepokoicie? O to jak to będzie i żeby wszystko było ok?
Co do Anarien, to niestety miałam takie jakieś mieszane odczucia.. Raczej właśnie że tego... Mam koleżankę o podobnych skłonnościach do konfabulacji, podobnych historii się nasłuchalam od i trochę... Cóż, należy tylko współczuć.
dobranoc

reklama
LLF
Fanka BB :)
VIOLETT - GRATULACJE!
cudna wiadomość!

Kiedyś usłyszałam, że w małżeństwie piękne jest to, że nasze życie jest nie w dwóch a aż w czterech rękach
to Twój podwójnie piękny czas! 
jeśli chodzi o Anarien - Anbar, dziękuję za info. Dobrze, że wyszło na jaw zanim fizycznie zorganizowałyśmy pomoc...szkoda tylko, że tak wiele z dziewczyn zaangażowało się emocjonalnie i tyle się denerwowało i martwiło niepotrzebnie....
trzymajcie się i spokojnej, PRZESPANEJ nocy :-)
Kiedyś usłyszałam, że w małżeństwie piękne jest to, że nasze życie jest nie w dwóch a aż w czterech rękach
jeśli chodzi o Anarien - Anbar, dziękuję za info. Dobrze, że wyszło na jaw zanim fizycznie zorganizowałyśmy pomoc...szkoda tylko, że tak wiele z dziewczyn zaangażowało się emocjonalnie i tyle się denerwowało i martwiło niepotrzebnie....
trzymajcie się i spokojnej, PRZESPANEJ nocy :-)