reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

Niestety jeżeli chodzi o poronienia to naprawde bylam w szoku jak czesto sie to przydaza, w szpitalu dowiedzialam sie, ze w 1 trymestrze ok 1/4 ciąż konczy sie poronieniem. W wiekszosci przypadkow to natura sama zajmuje sie nieprawidlosciami genetycznym :/ pocieszajace jest natomiast to, ze kolejna ciąza ma ogromne szanse aby przebiegla prawidlowo. Mi zaczal sie 10 tydzien, nudnosci nie mecza juz mnie przez caly dzien i jutro zamierzamy powiedziec rodzince :)

reklama
Dziewczyny pracujace czy ktoras z was powiedziala juz o ciazy pracodawcy?
Kiedy mozemy to zrobic nie tracac przy tym pracy?
Mam umowe o prace na czas okreslony - 1 rok - do marca 2011

Ostatnia edycja:
yovita1 jestes chroniona od momentu poczecia; pracodawca nie moze rozwiazac umowy z tobą (no chyba ze się bradzo postarasz), moze ci jej nie przedłużyc po marcu 2011, ale to i tak mógł tak zrobic czy jestes czy nie w ciazy

Chwilke mnie nie bylo, wiecie.. swieta i przygotowania do swiat :) jeszcze jeden dzien przed nami. Witam nowe przyszle mamusie, jak sie czujecie dziewczyny? Ja nadal bez jakis wiekszych objawow typu nudnosci, trzymam kciuki ze juz nie bede miala :)

Co do pracy, to ja juz powiedzialam, ale mieszkam w Anglii, takze nie wiem jakie tam w Polsce sa przepisy.. :/

Zycze mokrego dyngusa, ale tez nie zabardzo :) milej reszty swiat!

reklama
yovita1 jestes chroniona od momentu poczecia; pracodawca nie moze rozwiazac umowy z tobą (no chyba ze się bradzo postarasz), moze ci jej nie przedłużyc po marcu 2011, ale to i tak mógł tak zrobic czy jestes czy nie w ciazy
dziekuje za info :)

elzu ja czuje sie niezbyt dobrze... mam mega mdlosci i bole brzucha... ciazko mi pracowac... tym bardziej ze mam prace stojaca i zmiana znaczy sie dniowki i nocki... i dzis wlasnie mam nocke :[

Do góry