reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Co do tematu zdradzających facetów to popieram anbar bo mam takie samo zdanie! Nie rozumiem takiego stwierdzenia:"że jak baba da to facet zdradzi bo oni tacy są" No chyba, że takie podejście mają kobiety, które nie wiążą się na stałe i chcą oszczędzić sobie tym samym cierpień.
Już w ogóle nie rozumiem kobiet z takim podejściem, które mają męża... i do tego mówią, że ufają swojemu mężowi... Jak dla mnie jedno zaprzecza drugiemu. Bo niby co wszyscy faceci są be i mogą trafić na tą złą kobietę i zdradzić a jej mąż NA PEWNO tak nie postąpi... Skoro uważają, że mężczyźni to prosty mechanizm to tak jest ze wszystkimi a nie tylko z innymi...

Ja uważam, że jeżeli facet/kobieta zdradzi to wina jest 50/50

A tak poza tym to nie ma co podnosić sobie ciśnienia zdradami bo atmosfera za oknem i tak jest gorąca;)

Trusia wierzę, że ze swoim mężczyzną wszystko sobie wyjaśnicie:)

reklama
Ech z tymi zdradami, nie ma co gdybać, wyjaśniać i dbać o związek. Najważniejsze że jest zaufanie i miłość i wszystko zawsze się ułoży, muszą być wzloty i upadki, taki sens życia
Nie martwię sie na zapas bo nie ma sensu. Na razie jest wszystko dobrze i wierze że wspólnymi siłami będziemy wzmacniać ten związek.

W szczecinie pada tak? Oby do nas przyszło bo dostałam potówek na cyckach!!!!!!!!!!!!!
Po kawce poszłam spać, wstaję a pranie zrobiła mama ale wstyd, ale zreflektuję się umyciem podłóg i zrobieniem zakupów

hej Dziewczyny!
odnośnie zdrad to powiem Wam cos strasznego.mój mąż powiedział mi, że wszyscy jego koledzy których zna,zdradzają swoje żony...
był jeden wyjątek,ale ostatnio okazało sie ,że i on nie wyłamał się z tej mało chlubnej statystyki.
jakiś horror.
na szczęscie mój nie jest podatny na wpływy...mam nadzieję:szok:

Temat zdrad to temat rzeka i może dotyczyc każdego.
Gdy się pobieramy lub tworzymy związek wierzymy że nas to nie spotka i oby nie spotkało.
Niestety teraz są czasy że pokusy są większe i ludzie jakoś jakby znudzeni monotonią dnia codziennego szukają atrakcji.

Gdzieś raz usłyszałam opinie że jak "suka nie da to pies nie weźmie" i to w odniesieniu do ludzi ale zwierzęta to zwięrzęta a my jednak jesteśmy istotami rozumnymi i możemy powiedzieć "NIE!"

ALe nie ma co, jest piękna niedziela, troszkę jakby chłodniej (uff), nasze fasolki w brzuszkach rosną zdrowe i tym trzeba się cieszyć :)

Witam Was :)
W Krakowie pada, przynajmniej u mnie :) fantastycznie, tak o tym marzyłam.
Ogólnie dzisiaj zasnęłam kolo 5 nad ranem, czuje się fatalnie i mnie to bardzo martwi...
Ale jeszcze tylko 5 dni i wizyta i dowiem się wszystkiego.
miłej niedzieli dla wszystkich.

wspaniały dzień!!!!!!!!!!
O 5.36 jak lunął deszcz, pięknie wiecie i jak tu sie nie cieszyć. Od razu samopoczucie lepsze
Czekam na resztę rodzinki i zaraz obiadzik - kurczaczek i młode ziemniaczki mniam
Tak, apetyt to ja mam widać o ubraniach, coraz więcej wynoszę na strych i luźno w szafie. Za 3t mąż mnie nie pozna :-D

Amerie a może coś zjadłaś? albo martwisz się za mocno? Połóż się i odpocznij, napewno to nic groźnego

Właśnie jem bardzo mało, co od razu widać po wadze, spada jak szalona. A z badań krwi to już widzę jaka cudowna anemia mi wyjdzie, już ostatnio kiepsko było.... mam nadzieję że to wszystko przez pogodę.

Witam!
Jestem nowa na forum (właśnie się zarejestrowałam) i również chciałam dołączyć do listopadowych mam.
Nie wiem gdzie się tu można przedstawić i przywitać więc zrobię to w tym wątku.
Mam 25 lat, mieszkam w województwie małopolskim i jestem w 21 tyg. ciązy.
Życzę dużo zdrowia wszystkim przyszłym mamom i ich dzidziusiom i mam nadzieję, że wspierając się nawzajem łatwiej przejdziemy przez drugą połowę naszych ciąż.

1. https://www.babyboom.pl/forum/members/paola25-78527.html

Ostatnia edycja:
reklama
jak ja wam zazroszcze dziewczyny deszczyku u mnie w walii dopiero sie ochlodzilo mam nadzieje ze na dobre bo upaly mi nie sluza jak kazdej z nas w sumie!! dzis czje sie strasznie obolala boli mnie biodro a do tego moj maluszek sobie tanczy jak szalony ale do listopada szybko czas zleci i mam nadzieje ze juz bez zadnych gorszych dni ciazowych :-( pozdrawiam cieplutko

Do góry