reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Witam ja dziś też znowu tylko na chwile. W domu dalej szpital. Nic się nie poprawiło moja rodzinka jest na antybiotykach, tylko my z dzidzią się trzymamy dzielnie :)
Pozdrawiam może później będę tu częściej papa

reklama
Ja już Ci mówię ponieważ na prawym boczku jest żyła główna i jak leżymy na prawym boczku to jak wstajemy to może się tak zdarzyć , ze sobie zemdlejemy z niedotlenienia. To wiadomość ze szkoły rodzenia :-)

Ja też i nawet nie zwracam na to uwagi. Po prostu jak mnie boli jeden to przekręcam się na drugi :-). Nie popadam w paranoje :-). A słabo nigdy mi się nie zrobiło.

Ja sie staram spac na lewej ale zdarza mi sie w nocy przekrecic, w kazdym razie specjalnie nie klade sie na prawej (nie na dlugo), bo to ze nic sie nie stalo do tej pory to nie znaczy, ze sie nie stanie, no nie? Wole byc ostrozna niz pozniej zalowac.

sluchajcie mnie ostatnio tak kregoslup piecze ze wogole spac nie moge
slyszalam ze najlepiej spac na lewym ale mala mnie kopie z kazdej strony juz nie mowiac jak wypije kawe czy zjem czekolade
pozatym ma chyba czykawki albo kolke bo takie bicie codziennie mam w jednym miejscu troche mnie to martwi co to takiego jest musze gina zapytac ale to dopiero pod koniec sierpnia

reklama
Ja sie staram spac na lewej ale zdarza mi sie w nocy przekrecic, w kazdym razie specjalnie nie klade sie na prawej (nie na dlugo), bo to ze nic sie nie stalo do tej pory to nie znaczy, ze sie nie stanie, no nie? Wole byc ostrozna niz pozniej zalowac.

podobno 37 tydzien ciazy to ciaza donoszona czy to prawda czy mit?
mi strasznie ciezko jak i oddychac tak i poruszac sie chcialabym szybciej urodzic moze poimprezuje z mezem w tym 37 tyg i bedzie corcia z nami???
Moj maz uwaza ze to glupi pomysl i chce czekac jak ma byc tak bedzie mowi ale ja tego nie widze termin mam na 2 listopada a jak urodze w swieto zmarlyych dajcie spokuj. Maz ma imieniny 24 pazdziernika wstane chyba o 6 rano jak on i bede myla okna albo po schodach w bloku chodzila ahhahah

Do góry