reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
dzięki Dziewczyny za życzenia!

na jego szczęście pamiętał o rocznicy :) i stoją mi piękne róże koło łózia :)

ja mu za to zrobiłam hand made obrazeczek w oprawie ,ale to chłop wiec nie wiem czy docenił :)

v3qfqd.jpg

no i tak było fajnie jak było ciepło..japonki,sukienka i w droge.a teraz to sie trzeba nakombinowac w co sie ubrac,tzn.zmiescic,nie zmarznac i jakos wygladac...

ayla1 - masz rację ja to teraz rano prowadzę małego do przedszkola i mam problem w co się ubrać a najbardziej mnie wkurza że mam tylko jedno ubranie na takie dni i w przedszkolu i pewnie z daleka będą mnie rozpoznawac jak tak dlej będzie.

Cześć wszystkim!
Pogoda jesienna, u mnie pada i pochmurno. Idzie jesień, bo ja już kicham i obudziłam się z bólem gardła. Zaraz ciepła herbatka, cytryna, grejfrut i batonik (ale to już na osłodę hihi). Mąż pojechał po miodek i szałwię. Zaopatrzona będę w razie co.
Ayla1 świetny pomysł na prezent, pewnie się ucieszył co
Skorpionica fajnie, że Małgosia się wdrożyła, stęskniła się za koleżankami i zabawkami
Agrafka no na moją teściową to musiałby być mega gaz
Tygrysek trzymam kciuki za wizytę

A teraz sobie poleżę pod kołderką, potem kawka może i książka.
Wczoraj tak mnie rozstroił film, bo para się kochała, a nie zrobila się tak smutno... Niby możemy, ale przez tę luteinę i natamecynę to odechciewa mi się. Jeszcze trochę....

Mimo kiepskiej pogody, życzę wszystkim udanego dnia!

Witam Was Dziewczynki!
Wyszykowałam córcie do szkoły i nadrobiłam forumowe zaległości :)
Trusiu szałwia to raczej w ciąży zakazana :/
Aduśka123 ja miałam dokładnie takie same kłucia w tym samym czasie.Nie wiem skąd te kłucia,raczej nie mam infekcji,więc może coś z szyjką? Wizytę mam za tydzień,mam nadzieję że dotrzymam,jeśli będą się powtarzały to przyspieszę wizytę.

Witam dziewczynki:)
Ja dzisiaj mam wizytke u ginki ( bez USG) ale i tak juz sie nie moge doczekac, bo poslucham serduszka:) A to juz niedlugo bo na 10.20:) Ale w sumie troche mnie lapie stresik, sama nie wiem czemu, heh:)

Oj tak tak ja tez mam problem z zalozeniem butow, skarpetek i wogole z takimi "niskimi" czynnosciami:)

Trusia - szałwia zabroniona w ciazy

Ostatnia edycja:
Hej kobitki.Pogoda już na nas odcisneła ślad.Zuzia obudziła się z zapchanym noskiem i bólem gardła i z tego co tam dojrzałam to jakaś biała krostka na migdałku jest.Od rana dzwoniłam do przychodni...naszej pani dr nie ma a inny lekarz najwcześniej jutro może przyjąć.Paranoja z tymi przychodniami.To już kolejny numer,nasza cierpliwość się skończyła i przenosimy się do innej przychodni.Zuzia choruje raz na rok i za każdym razem ten sam scenariusz.Najlepiej zaplanować z tygodniowym wyprzedzeniem chorobe....to wtedy jest szansa dostać się na czas.Ech...

Witam :)
Dzięki dziewczyny :) Już Małgosie odprowadziłam do przedszkola a teraz nadrabiam zaległości. A potem na 13:30 do lekarza.
Może jakieś zdjęcia powywołuję dawno tego nie robiłam, Uzupełnie Gosi album. Jest co robić hehe.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty papa

reklama
Wspolczuje z przychodnia. Zabierz malutka na dyżur wieczorny - bynajmniej u mnie taki istnieje:) Nie wiem jak u Ciebie jest. Albo podzwoń teraz do innych przychodni w okolicy napewno Cie ktoś przyjmie tymbardziej nie ma teraz rejonizacji.

Ja tez trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki:)

Do góry