reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Hej dziewuszki,

Co się musiałam naczytać żeby ogarnąć weekendowe zaległości :angry:, łoooooooo... Ale dałam radę :-).

Amerie całe szczęście, ze wszystko jest oki i nikomu nic się nie stało.

Kurcze z Ixi to nieciekawie :-(. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Ale faktycznie, wątek alarmowy chyba jest już potrzebny. Bardzo wiele z nas zaczyna w tym tygodniu 8 miesiąc a jak wiemy wszystko może się już teraz zdarzyć.

Ja cały czas jeszcze w piżamce:-) pod kocykiem, więc pora już pod prysznic.

Ixidixi powodzenia miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i dzidziuś jeszcze poczeka

Ciężko mi uwierzyć że ja już za niecałe 6 tyg (jeśli wszystko pójdzie dobrze) będę miała swoje maluchy. I nie wiem jak można wogóle chodzić w pojedyńczej ciąży i czekać caaaałe 40 tyg. Nie wyobrażam sobie jak to jest czuć jedno dziecko i przygotowywać się tylko na jedno :) Śmieszne to jest ale dla mnie normą jest dwójka :)

Przykleiłam z innego wątku, myślę że dziewczyny się nie obrażą:

Sms od IXI
leże sobie strasznie nudno, ten szpital jest straszny ... na sali 3 dziewczyny na podtrzymaniu ale wszystkie powyżej 34 tc i jedna z rozwarciem 32tc ... Pocieszamy sie na wzajem. Zaraz mam mieć badania i usg. Mały szaleje, przynajmniej wiem że nic mu nie jest. Krwawień nie mam tyle dobrze :)

hej dziewczy, nie było mnie troszkę, byłam na wsi 2 dni, mój M nazbierał grzybków i chodzi dumny jak paw.
Ixidixi trzymam kciuki, szczęście w nieszczęsciu, że jestes w takim tygodniu ciaży, że dziecko ma małe zagrożenie, w razie porodu, moja kojeżanka urodził się w 31 tygodniu, oczywiście życzę szczęśliwego rozwiążania w planowanym dniu porodu!
Ja jestem po wizycie, mały obrócił mi sie główką do dołu, a co do szczegółów to na innym wątku, buziaki.

Witam dziewczynki:*
Nie było mnie cały weekend a tutaj tyle naskrobałyscie, zaraz zabiore sie za czytanko:)

Wy tak wszytskie o tych ciastkach i ja w sobote zrobilam szarlotke i zjadlam taka cieplutka z bita smietna:) ojezu byla przepyszna:)
Ixi śliczny ten Twój braciszek:)

Miqua - Witam, i gratuluje córeczki:) I wszytskiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin: Ja tez uwielbiam strachy na lachy :)

Amerie wspolczuje choroby meża uwazaj zebys sie nie zarazila.

Amerie to wspolczuje akcji z samochodami, całe szczescie ze nic sie nikomu nie stalo.
Aduśka dzieki za info, kurcze biedna ta ixi cały czas cos. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok:) i ze jeszcze maluszek poczeka troche:) Pozdrow ja.

reklama
Ja nie mogę się już doczekać aż zobaczę mojego synka, dłuży mi się każdy dzień, ale w żadnym razie nie chciałabym żeby to było przed czasem, przynajmniej nie tak dużo. Ixi trzymam kciuki żeby dzidzia jeszcze spokojnie poczekała w brzuszku

Do góry