reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Cześć Dziewczny,
trochę Was podczytuję, na ile mi sił starcza....od poniedziałku chora a najgorsze jest to, że zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej....dzisiaj kolejna noc nie przespana, bo gardło tak boli, że ból budzi mnie przy każdej próbie przełknięcia śliny...do tego jeszcze zawalone zatoki i bolące ucho.....

AYLA, mam podobne objawy do Twoich....ale mój lekarz powiedział, że nie da mi nic mocniejszego bo powinno samo przejść ale martwię się, bo zamiast przechodzić to się nasila... :-(

śmigam do łózia, spróbuję jeszcze trochę pospać...

3majcie się dzielnie!

reklama
Witam Was serdecznie:)
Wyszykowałam córcie do szkoły,wyprowadziłam psy na spacer,a teraz piję kawkę i podczytuje co u Was.
Wszystkim życzę miłego dnia,a tym chorującym szybkiego powrotu do zdrówka :)
Co z Ixi???

Hej kobitki.U nas zimnica i typowa jesień.Córcia na szczęście doszła już do siebie.A ja cały czas walcze żeby mnie nie rozłożyło.
Wieczorkiem planujemy się wybrać po reszte wyprawki i jakieś większe zakupy.Ostatnio skurcze dawały mi popalić ostro to praktycznie z domu nie wychodziłam.
Zdrówka dla chorowitków.Ixi dla Ciebie przede wszystkim.

dzień dobry wszystkim.
u mnie masakra. przeziębienie nie przechodzi i mam wrażenie, że dzisiaj jest jeszcze gorzej. doszedł kaszel i ból w oskrzelach. mam takie objawy jak ayla1. potem pójdę kupić *spam*. mam nadzieję, ze obejdzie się bez antybiotyku.

ledwo żyję. lecę do łóżeczka. do "usłyszenia"

Wiadomość od Ixi z innego wątku:

Wiadomosc od IXI:

Hej... Ja ledwo co kontaktuje, dali mi rano i w poludnie jakies silniejsze leki na skurcze i strasznie mnie otepily. Z malym wszystko OK.. Ale predko nie wyjde... znowu mialam jakies skurcze. Pozdrow wszystkie dziewczynyna forum i podziekuj za kciuki. Niestety nie jestem w stanie kazdej odpisac. Buziaki!

Wszystkie dziewczyny przeziębione kurujcie się. U mnie mąż też coś katar ma i Kamilek mam nadzieję, ze mnie nie dopadnie.

Ixi - trzymaj się dzielnie kochana. wszystko będzie dobrze. Musi być!

Zaraz biorę sie za jakieś porządki tylko podłóg nie umyje bo nie dam rady. Teraz to przejął mąż :)

U nas dzisiaj suuuper pogoda,słońce świeci i podobno ma być 21 stopni :D
Chyba jakieś pranie jeszcze zrobię korzystając z tej pogody ...

Ixidixi,będzie dobrze,wytrzymaj jeszcze troszkę!!!

reklama
Ixi - ściskam mocno kciuki żeby było lepiej. Trzymaj się!

baśka - u mnie też podłogi przejął mąż, i bardzo się ciesze bo nie za bardzo to lubię robić. Z odkurzania też mnie chce wyręczać, ale to akurat bardzo lubię i nie pozwalam mu;)

Mi katar w miarę przeszedł. Pomogły te ząbki czosnku w nosie ;) Dzięki za radę Meryan :)
Gorzej z gardłem, pali i piecze jak cholera.
zabieram się za allegrowe zakupy, pieluszek tetrowych flanelowych i art. higienicznych bo nic jeszcze nie mam. Pościeli tez poszukam, ale wolałabym ją dotknąć tak na prawdę.

Polecacie jakiegoś sprzedawcę z allegro?

Do góry