reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

Po 40 minutach oczekiwania dodzwoniłam się do Zusu. Poniewaz jestem zatrudniona to pracodawca ma mi wystawic rmue zerowa gdzie jest podobno napisane ze jestem na zwolnieniu. Ehh, teraz telefon do firmy.

reklama
no tak to i o ubezpieczeniu trzeba pomyśleć :-)

ja na szczęście nie będę musiała jechać do pracy. jakoś nie tęsknię za swoją szefową;-). poprosze koleżankę to mi weźmie. mamy spotkać sie na ploteczki :-)

Hej dziewczynki, widze ze zaczelo sie porządne odliczanie :D

Amerie ja mam termin na 30 listopad i tez bylam pewna, ze zalapie sie jakos na poczatek grudnia :D a teraz z tą skróconą szyjką to nigdy nic nie wiadomo. TFU TFU
Chyba jestem ostatnią 'terminową' listopadówką ;)

Jak powiedzialam do mojego P. ze Hania to pewnie grudzien zaliczy to powiedzial:
-o nie! tylko zeby sie nie urodzila 6 grudnia!
-dlaczego?
-bo bedzie dostawala jeden prezent jednoczesnie na urodziny i od mikołaja :D

haha mój P. ma taka traume z dziecinstwa, bo jego rodzice tez skrzywdzili i ma urodziny i imieniny jednego dnia. I zawsze mi mówił, Ty to masz dobrze ja Ci kupuje i na imieniny cos i na urodziny, a Ty mi dajesz jeden prezent i masz z glowy ;)

Agrafka super ze bedziecie wiecej czasu spedzac razem :)
Skorpionica dobrze, ze z Małgosi serduszkiem wszystko w porządku :)

Jesli chodzi o ciuszki i prasowanie, to ja NADAL nic nie mam nowego, a wszystko po Agacie stoi na strychu jak stalo. Jestem w kropce nie wiem co z naszym remontem, P. nie ma czasu sie za to zabrac.. i w ogole czuje ze wszystko jest przeciwko nam :dry:

Witajcie :)

no, jestem w polowie prania.. dziś pieluchy i reczniki..

Wasze maleństwa też się tak ostatnio wiercą? Haneczka chyba bierze udzial w jakis zawodach... ał.

No i paznokcie mi się łamia na potęge. zawsze mialam mocne a teraz... Wydaje mi się że się dobrze odżywiam, ale chyba za malo wapnia jednak. Nie wiem tylko co dorzucić do swojej diety.

A dziś idziemy zwiedzać porodówkę :)

lasotka mi paznokcie rosną na potęgę, o łamaniu nie mam mowy.
Co do wiercenia to mały jak leżę to masakra jakaś tak daje w kość, ale jak siedzę albo stoję to jest ok.
edytka ja pieluszki wyprałam i każdą z osobna wyprasowałam :baffled:

Hej!
Edytka. pierze się wszystko co się do prania nadaje :-). Nie wiadomo gdzie to leżało w czasie produkcji, kto dotykal, jakiej chemii używano.
U mnie niestety wszystko w lesie i niestety też mam wrażenie, że "przeciwko mnie".
Pozdrawiam ciepło w ten zimny, deszczowy czas...

reklama
Jak wyciagalam ostatnia pralke ubranek malego.. to przeoczylam jedne body.. i potem wrzucilam normalne nasze pranie ze zwyklym proszkiem, zmiekczaczem i odplamiaczem na dodatek.. i to jedno body biedne sie wypralo znowu.. a juz nie mam dzieciowego prania i nie wiem czy odozyc je i wprac z dzieciowymi znowu (jak juz bede robila po porodzie) czy tak zostawic :) nie spodziewalam sie takich problemow hehe :)

Do góry