reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

Agrafka u nas nadal jedzenie nocne i nic nie daje - ani woda (pluje na kilometr i gorszy płacz i nerwiczka) ani lulanie, ani nasze łóżko, nic, tak więc dalej karmie, czasem się zdarza że jak zje po kąpaniu to raz tylko potem 2-3 i a śniadanie dopiero o 9 ale to czasem ,ja sobie tłumaczę - wyrośnie wolę to niż te żeby i niewiadomo o co kaman

reklama
Dzień dobry mamuśki:)

Agrafka ja mojego Krzysia zaczęłam oszukiwać wodą. Na początku to było straszne..darł się jakby go ze skóry obdzierali, później się przyzwyczaił a teraz mam zawsze wode przy łóżku dla niego ale bardzo rzadko chce pić w nocy. Przeważnie jak się budzi to dlatego ze mu smoczek wypadł...Muszę go jeszcze smoczka oduczyć.
Ale powiem Ci kochana ze moja koleżanka ma rocznego synka i karmi go cycem w nocy co 2 godziny...to dopiero jest ból:(jak mu nie da cyca to jest wrzask:(Chodzi wyczerpana...

Asia ja jednak bym się bała...mielismy zawsze w domu małego psa, ale samochód go przejechał i od tamtego czasu nie wzięliśmy juz żadnego bo wiedzielismy że będziemy mieć w najbliższym czase dzidziusia.

Ostatnia edycja:
Witamy się i my :-)
Monika ja nie ufam jej tak bezgranicznie w 100%, bo to jednak pies. Bacznie im się przyglądam, ale sunia nigdy nie dała powodu do niepokoju. Musiałabyś ich zobaczyć razem... oni naprawde za sobą przepadają. A nie jestem w stanie ograniczyć ich kontaktów. Musiałabym ją oddać, a to nie wchodzi w gre, bo to członek naszej rodziny. Ja sama boję się psów.

Monika a nie wybudzał ci się? moja jak spróbowałam to nie spała 4g w nocy i histria aż dostała butlę.... a tak dostaie, odwrót i śpi smacznie

nocka ok, a szkoda bo dyżur mojego, pobudka przed 7, drzemka godzinę!!!! super ogarnęłam wsio i obiad zrobiłam, do południa też spacer a teraz ona bajhki żeby mamunia miała chwilę na neta :))))

No i nareszcie piątek. Wspólny weekeńdzik z M ( bo tak to on cale dnie w pracy).
Trusia twoja mała ogląda bjki? Olek wogóle nie jest zainteresowany. A co jej puszczasz?

Hej mamuski:)!

Piękny dzień się zapowiada.Biorę się za sprzątanie póki mały śpi. po południu wyieramy się do brata mojego A.;) Ciekawe czy Krzysztofek będzie grzeczny...

Wiesz Trusia jakoś nie było problemu z wybudzaniem:)
Mój Krzys nie ogląda wogóle tv:)!

sukcesy u nas :-) mały śpi mi juz 2 noc na wodzie , jupi :-)
to prawda dzis piekna pogoda, idziemy z M na długi spacer. a ja przeziebiona, gile o pasa.moj nadal oglada tv bebe tv, ale bardziej w ramach zerknęcia od czasu do czsu podczas zabawy zabawkami. buziaki

Hej :-) Odsprzedam pieluchy Dada. Mały jest na nie niestety uczulony, a dziadek kiedyś zaszalał i kupił trochę przydużo
sorry2.gif
Mamy 4 paczki rozmiaru 5. Sprzedam za 19,99 za paczkę
biggrin.gif
Oczywiście nie sprzedaję tego tylko w opcji 4 paczek łącznie, jeśli ktoś chce kupić 1 to nie ma problemu :-) Odbiór osobisty w Warszawie, mieszkam na Mokotowie (dokładnie Służew), mąż pracuje na Ochocie (na Banacha) więc nie ma problemu, żeby on je podrzucił gdzieś w okolicy w umówione miejsce. Może być i jakaś stacja metra czy coś w tym stylu bo blisko mamy. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv :-)

reklama
Cześć mamusie!
Faktycznie pogoda dziś piękna. My się dopiero wybieramy na spacer rodzinny.
Olek dziś maruder, ma gila do pasa i masakrycznie się ślini. Może wyjdą w końcu te górne ząbki.
Miłego wieczorku.

Do góry