Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wygląda jak goofy.

Choc nie ukrywam mi bylo z tym bardzo wygodnie;-)
Wiem co to znaczy nosic takiego klocka, bo moja Zuzia to drobnych nie nalezy, a ja wprost przeciwnie. Choc przyznam, ze przystopowala z przyrostem, 3 miesiace temu u lekarza wazyla 9,88kg, a teraz wazona na wadze domowek 10,4kg. A powiedz mi Tygrysku jaka Krzys mial wage urodzeniowa?
Dbaj o siebie i malenstwo

. Buziaczki dla Damianka.
.
Na razie moja krolewna spi sobie slodko;-)
Jak Olus sygnalizuje Ci, ze chce kupke? Dla odmiany powiem Ci, ze moj prawie 3-letni syn nadal robi kupke do majtek, ale on mial straszne problemy z zaparciami jakis czas i teraz ma uraz.
Czas leci tak szybko... Bardzo duzo zalezy od partnera czy pomaga przy dzieciach i obowiazkach domowych. Moj maz pracuje po 12-13h dziennie, nigdy go nie ma, a jak jest to pada na leb i bardzo malo mi pomaga, a ja ciagle z tymi dziecmi jestem sama i czasem mam dosc. Ty pisalas, ze maz duzo pomaga Ci przy Olku, a pomoc partnera to naprawde duzo.
No i pod koniec ciazy Zuza tak mnie skopywala, ze myslalam, ze zmiazdzy mi wszystkie narzady wewnetrzne, dopiero po porodzie wyszlo dlaczego tak mnie maltretowala