• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
dostałam od babci nie robiłam go sama i za każdym razem sobie odkładam na następny raz..jak chcesz to ci następnym razem jak będę robić mogę wysłać;-) tylko potrzeba do tego mąke żytnią,pszenną,otręby pszenne płatki owsiane,len i słonecznik ja jeszcze dodaje morele i śliwki suszone jak to lubi:-)

Ale mi narobiłyście smaka pieczonym chlebkiem :-) Mnie sie marzy ten wypiekacz do chleba. Moze kiedys....

A my kupujemy chleb codziennie i starcza nam na jeden dzien :sorry: my duzo chleba jemy zwazajac ze Maciek je niemal same kanapki...

onanana mogę objeść i Ciebie:-D
Pola znowu dziś prawie godzinę leżakowała na macie, ja w tym czasie mogłam spokojnie zadzwonić do kumpeli, czy Wasze dzieciaki też tak nie lubią się ubierać/rozbierać i zmiany pieluchy?? Bo u nas istny cyrk!

Gola84 u mni jest bunt tylko przy czapce, tak to spokojnie, przy przewijaniu czasami kopniaka dostanę ale generalnie bardziej dlatego że małpie figle mu w głowie niż przewijanie, a nie dlatego że się denerwuje. Ubieranie rozbieranie cierpliwie znosi.

U mnie pielucha jak pielucha..lubi leżeć z golą pipą więc jak ściągam to się cieszy i nogi prostuje :-)ale ubieranie po kąpieli czy w kombinezon masakra na całego:no:
Ostatnio mnie poniosło i kupiłam małej gryzaczek i taki owoc zabawkę i właśnie obczaja co to jest :-D:-D aaa i na ścianę myszka miki :-)spineczki i gumeczki ale to jak włoski podrosną myślę że prędzej spineczki się przydadzą bo grzywkę to ma już niezłą...

Gola maja tez lubi n golaska leżeć. Ryk jest jak ją kłade le jak obczai ze będzie goła fafulka zaraz to nie ryczy już. Ubieranie dzielnie znosi, czasem zamarudzi. czapka to dla nas też udręka, w ogóle caly ten majdan kombineznowy. Choć nie powiem, jak była młodsza bardziej się darła, teraz nawet czasem sie śmieje do mnie:-D
Ankusch my już tez mamy spineczki nakupione:-)

Dziewczyny zapraszam na sypanego placka ze śliwkami. Pierwszy raz robiłam takie ciato (tzn sypane) i całkiem mi smakuje;-)
Angun wiem ze Ty robisz jabłecznik sypany?? Dasz przepis??:-) Tzn poproszę;-)

Kuźwa dziewczyny, pączki, ciacha, onanana placek ze śliwką ,a ja nawet głupiego pączka nie mam :-(
PS Pola goła też lubi bardzo, ale dre się strasznie przy ubieraniu czegokolwiek - jak rozbieram też się dre aczkolwiek ciutkę mniej :-)
PS ankusch Wasza Martysia to ma włochale, a Pola za bogato to ich nie ma, łysa nie jest, ale beatles z niej też żaden :-D Więc pewnie zaraz spineczki u Was pójdą w ruch , u nas co najwyżej opaseczki, jedną już mamy taką deliktaną różową z kokardką z H&M

reklama
Gola ja tez nie mam ani jednegokrzywego paczka czy chruscika, a nie powiem, apetyt jest:-D Może małż mi kupi??
A mój Arturro też lubi rozbieranie, jak Martynka Ankusch, też nózie prostuje po wyjęciu z ubranka. A nie cierpi czap i kominezonu.
Onanana- proszę bardzo, na tej stronce masz przepis:

Mama na diecie bezmlecznej: jabłka

A ciasto sypane ześliwką pewnie na tej samej zasadzie, dasz przepis ???;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry