reklama

Listopad 2011

Ogółem to też kupie sobie oliwkę, bo to dobra sprawa dla suchej skóry, a ja już wolałabym używać, bo brzuch mi rośnie jak na drożdzach, i zaczyna mnie skóra na brzuchu swędzieć, a mam trochę zdolność do rostępów, bo jak schudłam to miałam zaraz pod biodrami także zacznę używać.

reklama
Ja poprzednio też używałam oliwki i teraz też mam zamiar,chociaż jeszcze poczekam,bo brzuch wprawdzie rośnie,ale jest jeszcze mnóstwo tłuszczyku i skóry;-)
Ale myślę,ze piersi mogłąbym zacząć już smarować,bo są strasznie napięte.
W poprzedniej ciązy na brzuchu nie zrobił mi się żaden rozstęp:-)

Magda737-Jesteś szczęściarą, że nie zrobiły ci się rozstępy, ja mam znajomą która ma lat 33 i ma dwójkę dzieci, zero rozstępów, brzuch płaski jak deska i laska,że szok ma poprostu takie geny... a inna to miała rozstępy na piersiach, rękach, udach, pośladkach i brzuchu dosłownie wszędzie masakra współczuje jej.

Ja mam trochę na udach i piersiach ,ale to są takie po prostu jaśniejsze,a nie te czerwone i jakoś ich strasznie dużo nie ma,a myślę,że to raczej od odchudzania sie porobiły.Z kolei brzucha to nigdy nie miałam plaskiego,zawsze taki lekki wałeczek jest;-) i myślę,ze też przez to rozstępów nie miałam,bo ta skóra była wiotka a nie napięta od początku.

widzę ze temat rozstępów nadal się ciągnie. Ja mam straszne i to wszędzie więc zaczynam stosować oliwkę, wiem że mi nie pomoże bo moja skóra jest straszna jeśli chodzi o rozstępy ale zaczyna mnie swędzieć i nie jest to przyjemne.
Zaraz jadę do szpitala na pobieranie krwi bo w przychodni nie dali rady (moje żyły się chowają jak tylko usłyszę że mam mieć pobieraną krew). Potem jeszcze zebranie w pracy i muszę powiedzieć szefowi o ciąży. I tak mi zejdzie do wieczora.
Tak więc Miłego dnia życzę.

cześć dziewczyny rzadko do was zaglądam bo czasu brak nawet nie nadrabiam bo tyle tego że chhcoooo .......... :-D . mnie mdłości nie opuszczają dostałam od gina TOREKAN czopki i teraz jest lepiej ... ale też nie zawsze . znacie jakieś sposoby poza tym na ciągłe wymioty . bo ja pomysłu nie mam .

agutek, a gdzie chcecie uderzać na weekend majowy?? my wyjeżdżamy na taką mega wiochę koło Częstochowy na zjazd golden retrieverów :)
Iwonka, powodzenia na rozmowie z szefem :)

a ja się zwlekłam z wyra o 10:30 hehe, co jak co, ale w ciąży śpi mi się wyśmienicie, dzisiaj jakieś zachmurzone niebo więc się zastanawiam, czy się wypuścić z psem na długi spacer, no nic, pora wyskoczyć z piżamy w końcu ;)

Witam was dziewczyny :-)
Pogoda dopisuje,sloneczko swieci :-) Ja smaruje brzuszek i piersi oliwka na wieczor,skora czasem swedzi wiec wole zapobiegac wczesniej.Ja w nocy cos niespokojnie spalam bo bylo mi strasznie cieplo i sie przez to budzilam co jakis czas.
Iwonka powodzenia z wampirami no i udanej rozmowy z szefostwem,oby byli wyrozumiali :-)

reklama
Ale piękna wiosna się zrobiła :-) aż chce się ciągle przebywać na dworze :-)

Mnie na mdłości pomaga... cukier! Nie sam, ale zjedzenie czy wypicie czegoś bardzo słodkiego pomaga niemal natychmiast.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry