Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Thnx - no właśnie jak widziałam te ceny to aż oczy szerzej otworzyłam 470 -490 - 500 zł !Gola powodzenia na szczepieniu!! A jeszcze a propo krzesełka to ja kupiłam używkę, za mniej niż połowę ceny w super stanie![]()

. Gola Ty dzisiaj też dałaś czadu z tym wujkiem

. No cóż, ale mam nadzieję, że to się wyjaśni, bo przez takie niedomówienia szkoda stracić znajomość
). A na ząbki kupiłam calgel. Pani w aptece mówiła, że jest on dosyć łagodny w porównaniu do tych innych środków, więc jak nie będzie pomagał to zaopatrzę się w coś bardziej ekstra
Filipek wstaje ostatnio o 7, idzie na drzemkę godzinną o 9, później o 12, o 14 (tutaj śpimy razem nie raz do 17
) i przed 20 pada mi już na noc, czyli też z tym spaniem nie jest tak źle
już zaczyna raczkowanie brawo, u nas dentinox też nie działa, ale na razie 2 ząbale są i obyło się bez większej afery

no i maskotkę prosiaczka oryginalna Disney za 10 zł wielkości 90 cm jutro wstawię foty z Leną to się pośmiejecie, cena takiej maskoty w Smyku to 139 zł
szok! Nie chodzimy na spacery, bo wieje taki wiatr, że dziś mało co mnie nie przewrócił między wieżowcami! A na święta miało być 20 stopni, aha
Mam teraz mało czasu na forum, bo zaczęłam porządki świąteczne, Lena mi dzielnie pomaga nie przeszkadzając