Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PS nimfii - dziękuję za FB!!!! :-* Chiałam wujka dodać jako członka rodziny, to go kuźwa dodałam do Sweet November![]()

...Gola umarłam..

dawaj wujka na sweet november , a co
Niech rośnie Wojtuś zdrowo!!! Ależ to leci, ostatnio w galerii właśnie na Wojtusia takiego maluśkiego, tuż po urodzinach patrzyłam.....
Zdolne to dziecię moje, jestem z niego dumna.
Mało to stresów jest na codzień? Po co dodatkowe sobie fundować
zgadzam się w 1OO% z Majuską:-) Moi też tacy sami, aż szkoda słów normalnie, ale po mnie to już spływa:-)
chciałam pojechać wypożyczyć laktator i poprosiłam tatę, żeby jak będzie jechał na miasto to po mnie zajechał, a ja bym z Filipkiem już później jakoś sobie poradziła, tym bardziej, że szanowny tatuś ma dziś wolne i mógłby go wziąć na trochę, a ja bym pozałatwiała swoje sprawy i swoje przyjemności:-) Jednak kochana babcia doszła do wniosku, że tak zimno to posiedzi z małym trochę, a ja sobie pozałatwiam co tam chcę. No dobra. I wyszło na to, że wszystko w biegu, a po pieluchy jak wpadłam na real to z językiem na brodzie kupowałam, bo mój ojciec się spieszy i mu mama jest potrzebna!
Także z moich przyjemności nic nie wyszło, a na dodatek i tak zaraz muszę sunąć z małym do sklepu, bo w lodówce tylko światło (a mogłam tego uniknąć:-(). No ale tak to jest jak się babcia za wnusiem stęskni...
dziś wybieramy się na spacer mam już dość drzemek po 30min
ja dziś wzięłam się za przebranie pościeli jutro wrzucę do pralki i wywieszę na pole ma być ciut cieplej niż dziś nie chcę tego kisić w domu

dziś będziemy jadły to co nam zostało czyli ziemniak z marchewką muszę zrobić zapasy słoiczków po 5miesiąciu