Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję, że będzie ok:-)
a co do kwestii rodzinnych napisz jej prawdę może się zreflektuje po czasie, że kasa to nie najważniejsza rzecz na świecie
szafki i szuflady w kuchni lśnią czystością i w środku panuje nienaganny porządek, ciekawe na jak długo
może do świąt da rade ;-) najgorzej, że pralka porwała mi moje ulubione firanki robione ręcznie na szydełku
:-(i zrobiła się wielka dziura! Ale mężuś znalazł babkę co ceruje takie cudeńka i obiecała naprawić za 150 zł
ale warto bo te firaneczki są piękne i są pamiątką po mamie mojego męża która nie żyje, więc było mi smutno podwójnie :-(
z niecierpliwością czekam do czwartku bo mąż zabiera mnie na zakupy do mojego ulubionego sklepu na zakupy, gdzie zawszę się opkupuję na dwa sezony wiosnę i lato :-) mam nadzieję, że łowy będą udane.
nie wiem skąd się bierze taka maruda...
Zazdraszczam laski 
P.S. Ile jednorazowo wypijają mm Wasze dzieci?

a my na 13 na szczepienie aż nie chce mi się wyłazić
Jesteś mega z tym podróżowaniem!! A mężowie do Wa dojadą?? Rodzice na pewno się cieszą ze się córeczki pozjeżdżały

i jest zimno,jestem w szoku bo po takiej sielance co mielismy przyszlo cos takiego,no ale coz nawet przyslowie mowi ze "Kwiecien plecie troche zimy troche lata " u nas juz troche lata bylo to teraz czas na zimowa aure
Sami mial jakas dziwna nocke o 3 rano sie obudzil wyspany i rozgadany na calego,dalam mu butle a po butlu do mnie do lozka i jeszcze tak opowiadal chyba z ponad 30 minut,nie pamietam dokladnie bo mi sie zasnelo

wypoczywajcie kochani ;-)U nas roznie Sami pije ale je miedzy 120ml a 160 ml i je co 3h a w nocy przewaznie jest jedno karmieniehej u mnie kolejna niezbyt ciekawa noc z jedzeniem co półtora godzinynie wiem skąd się bierze taka maruda...
Słońce u nas też już pięknie świeci, ale co do temp to na pewno nie będzie taka super jak na południuZazdraszczam laski
P.S. Ile jednorazowo wypijają mm Wasze dzieci?