Hej kochane
U nas pogoda słaba, deszcz co jakiś czas pada więc moze po południu wybierzemy się na mały spacer jak będzie poprawa pogody (byleby nie padało)... Nocka w miarę chyba wstawałam 2 razy tak kojarzę choć nie pamiętam ale pobudka o 6:00

więc mamusia znowu się nie wyspała
Zapomniałam Wam napisać uśmiechnął się do nas los i 11 kwietnia o 9:40 mamy wizytę dotyczącą rehabilitacji na NFZ do bardzo dobrego rehabilitanta

Cieszę się bo załatwiła nam miejscówkę babka u której mój mąż pracował w tamtym roku na jesieni... chcę kupić jej jakiś dobry alkohol i kwiaty i zawieźć i podziękować bo obca kobieta nam pomogła już drugi raz załątwić sprawę z lekarzami aż miło
Martttika moja ostatnio też miała fazę odrzucania cyca ale to właśnie głównie przez butlę ale już jej przeszło. A Ty walcz spokojnie, jak nie pasi cyc to niech się przegłodzi aż zrozumie że musi tego cycunia wydoić

Moja też cwaniarka mała myśłała, ze ja się poddam ale nie i dalej ładnie je cysia

A ile ml cięzko mi określic bo ona je ogólnie co 2 godz i raz zje 80ml, raz 100ml, raz 60 a raz 40ml różnie. Kochana spokojnie dasz radę wykarmić malca nawet i kolejne 1,5 miesiąca

ale to wiadomo zależy od Ciebie czy chcesz dalej piersią karmić tym bardziej, że wspominałaś że pracę masz chęć zacząć