Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..też jestem padnięta i to wbrew pozorom nie przez najmłodszą...coś mnie w nocy tknęło i się zorientowałam, że nie ma kluczyków i dokumentów od mojego auta, wyszłam sprawdzić i auta na parkingu również niet...gówniarz mi podprowadził
, telefon wyłączony oczywiście, a on nie ma prawa jazdy....myślałam, że wyjdę z siebie, w końcu wrócił...awantury nie miałam jakzrobić bo Patrycja spała, zagroziłam tylko, że nie popuszczę mu tego płazem i teraz siedzę i myślę jak mu dowalić.....chciałabym być tylko niewyspana przez niemowlaka. Może macie jakieś pomysły co zrobić z gówniarzem?? sankcje finansowe już ma....
Martynie w nocy spać coś nie dawało spała ale strasznie się kręciła brzuszek ją bolał albo bączki męczyły albo coś po szczepieniu i całą noc kursy z nią miałam...Wczoraj po szczepieniu było wszystko dobrze fajnie nawet spała w dzień byłyśmy na spaceru prawie 3 h i przespała cały spacer.
Chyba jakis biomet wyjatkowo niekorzystny....

wrrrrrr
dobrze że kasę obciełaś ja bym jeszcze wychodzenie ograniczyła do którejś tam godziny i nie wiem co jeszcze ale musisz coś wymyślić zeby zapamiętał dobrze ze tak się nie robi
mam nadzieje ze to tylko jednorazowy wyskok mial i dzisiaj juz bedzie lepiej bo wczoraj to nawet problem z pojsciem do WC mialam bo jak tylko mu zniknelam z oczu to byl wrzask
Pogoda superowa dzisiaj wiec bede chciala spedzic na swiezym powietrzu jak najwiecej czasu z Samim
:-)