Angun to pewnie dużo zależy kto Ci robił kuchnię. My mieliśmy poleconego chłopaczka który zabudował nam tez jedną wnękę w przedpokoju i w ubikacji. Chłopak robi naprawdę świetne zabudowy i jest bardzo pomysłowy. Masz szybę czy lacobel?? ja bardzo chciałam lacobel w kuchni na ścianę ale czytałam ze niby czasem za to brud wchodzi i zrezygnowaliśmy.
mirelko w cenie nie było żadnego sprzętu agd ani płytek, zlewozmywaka. W sumie to cena dotyczyła tylko mebli. Rozwiązania ikeowe są do zrobienia w każdej kuchni. możecie kupić jakieś elementy w ikei i zamontować je u siebie. Nie wiem jak ceny tam wyglądają. my mamy zawiasy z blum, szuflady z blum i aventosy (podnośniki do drzwiczek otwieranych do góry). te rzeczy są bardzo drogie. Wymiary kuchni to: 2,3x3,2 a więc nie za duża.
Cieszę się że się Wam moja kuchnia spodobała:-)

margo kochana współczuję dzisiejszego dnia. mam nadzieję że to jednak ząbki i ze szybko przestaną malej dokuczać.
angie cieszę się że się odezwałaś- zaglądałam do Ciebie ostatnio ale widziałam ze zaglądasz więc mocno się nie martwiłam;-)
edit:kochana ale się ciesze że Kingusia robi takie postępy!!!! dzielna z niej dziewczynka a waga super!! Lada chwila dogoni resztę dzieciaczków!! Ucałuj ją mocno ode mnie- proszę!!!!
Niuniunia ja też Bogu dziękuje za mojego Skarbka!!!
Kochane nie pamiętam co komu miałam napisać bo posta zaczłeam pisać ok 16- po spacerku. potem pojechaliśmy do auchan, jak wróciliśmy to D kąpał Maję a potem ja wybyłam na solarium i na zumbę. Wycisk był dizs jak nie wiem bo była na zastępstwie inna dziewczyna i zupełnie inaczej prowadziła ale było fajnie:-):-)
Dobrej nocki wszystkim życzę!!!!