Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a pieluszką się nie przejmuj, każdemu się zdarza!
a dla Wojtusia życzę zdrówka i zapraszam do Białegostoku, chętnie pokaże wam coś poza ul. Stołeczną ;-)
w nocy wstaję aby moją księżniczkę doprowadzić do pionu bo też lubi wędrować po łóżeczku, a dziś tak się turlała, że na podłogę lakierowaną wpełzła i się poślizgała do zabawki, którą wcześniej wyrzuciła ze swojego placu zabaw 
przykro mi z powodu tej kupy,tez nie cierpie jak te psy sraja gdzie popadnie a wlasciciel na to leje i zostawia 
Ja bym sie nie odwazyla na taki bo po kilku krokach pewnie bym sie zabila albo noge bym miala w gipsie 
a Ja dziewczyny padam na ryjek bo jakos nie udalo mi sie dzisiaj zdrzemnac z Samim a po tej nocy nie przespanej ledwo siedze ide zaraz sie polozyc chociaz nie wiem czy to ma sens jak malego bedzie trzeba po 23 nakarmic
ide sie polozyc kolo chlopa w salonie i ogladac z nim film babeczki ;-)Wszyscy dookoła mi tu trują, że ona śpi tak krótko w nocy (budzi się co 3h) bo jest niedojedzona i trąbią, że powinnam dopchać MM (wciąż karmię tylko piersią). No to zakupiłam - Enfamil - przygotowałam na to karmienie po kąpieli, a ona za chiny nie chciała tego jeść. Rzucała się, darła i piszczała, gryzła smoczek, ale jeść nie chciała. No to odstawiłam butlę i dałam cycka - dziecko jadło jak aniołek. Cwaniara! No i nie udało mi się jej dopchać...
Nie daj sobie wmówić, że mało śpi, bo je Twoje mleko. Mleko matki jest najlepszym mlekiem dla dziecka!!! Ja karmię już Grzegorza modyfikowanym, a ma noce, że i tak wstaje co 2 godziny jak przy piersi.
Żadne z naszy dzieciaczków jeszcze nie siedzi a kilkoro już jeździ w spacerowce

Choć przyznam, że przespać całą noc to moje marzenie od 5,5 miesiąca :-)