reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2011

Dziewczyny ogolny watek tylko podczytuje ;)
Nie ma czasu odpisywac :p
Ładna pogoda to siedzimy na polu maksymalnie ;)
U nas przyjemna pogoda, bo z wiatrekiem. W slońcu przygrzewa ale jeszcze znośnie :]

reklama
angie właśnie jak taki upał to nie bardzo da się wyjść, w mieszkaniu póki co chłodno, a na zewnątrz sauna, nawet w cieniu...pewnie większośc ma kryzys ósmego miesiąca i dlatego nie ma czasu zaglądać:szok::-)
kupiłam wczoraj młodej mały dmuchany basenik, rozłoże jej na balkonie i będziemy sie chłodzić, zobacze czy sie jej to spodoba...
Julianna pomysłowa jesteś z tym karmieniem:tak:, Patrycja słoiki i kaszki nawet je, ale przy cycu cuda się dzieją, kręci się, odpycha , szczypie mnie, doopskiem rzuca do góry i w dół..no kosmos jakiś:szok::no:

Witam mamusie

Liwia ucina sobie pierwszą drzemkę, ja już pościel wyprałam i wywiesiłam na pole ach ale tam gorąc cała się rozpływałam od tego żaru:tak:

Majuska,Anek, Juliana, przetrwacie mamuśki ten kryzys 8miesiąca trzeba zacisnąć zęby i dacie radę na pewno ciężko a do tego jeszcze te upały
Angie tak u nas dalszy ciąg upałów chodź zapowiadają opady i burze na popołudnie mogło by popadać troszeczkę bo strasznie duszno nie ma czym dychać, przysyłam Wam trochę słoneczka dla równowagi :tak::-)
Majuska świetny pomysł z tym basenem udanej zabawy, my też w ten upał siedzimy w domu jak już wychodzimy do do cienia ale też tylko na chwilę i z powrotem do domu :-)

Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej maminki :-)
Chwil;e czasu wkoncu mam dla siebie Sami wlasnie ma pierwsza drzemke,a nie spimy juz od 7 i oczywiscie nocka juz nie byla taka jak poprzednie mlody sie wiercil i przebudzal kilka razy w nocy a o 3 dalam mu butle i zabralam do siebie bo juz nie mialam sil gonic do lozeczka i stac nad nim ehh a tak bylo pieknie z ta ostatnia nocka i spaniem ciagiem :-D Pogoda dzisiaj jest nawet ladna wiec pewnie potem na jakis spacerek wyskoczymy albo bedziemy siedziec w ogrodzie zobaczymy bo Ja sie kiepsko czuje @ przylazla i wszystko mnie boli :eek:
Julianna super ze znalazlas sposob na Aleksa jedzenie oby tak dalej ;-):-)
Majuska na pewno Patka bedzie sie super bawila,swietny pomysl z tym basenikiem nie ma to jak troszke ochlody w upalne dni :-)
angie trzymam kciuki za dalsze jedzonko Kinguni oby je bardziej polubila i jadla ze smakiem ;-)

a my już po jednym spacerku...zaraz obiadki jemy i ruszamy w teren bo pogoda dziś ładna więc trzeba migiem korzystać bo tutaj jak u dziewczyn a Wyspach...jutro nie wiadomo co będzie...ba nawet za kilka godzin może się to zmienić....
zajrzę wieczorkiem.

a my też zaliczyliśmy krótki spacerek rany jak duchota normalnie cała spocona jestem, Liwia bawi się za godz. dostanie obiadek i na drzemkę 2 pójdzie a ja obiadek będę gotować:tak:

ile wasze dzieci piją soczków, herbatki w taki upał Liwia wypija za cały dzień 90ml herbatki z łyżeczki inaczej się nie napije:tak:

dzwoniłam do kadr jestem na urlopie do 12lipca muszę podanie o urlop wychowawczy dostarczyć mam już napisane tylko wydrukować na razie napisałam tylko na 1 rok potem zobaczę co dalej:tak:

My tez zaliczylysmy spacer na ktorym chyba trzy razy zlalo nas niesamowicie, Kindze nic nie bylo, folia na wozku wszystko zatrzymala, ja mialam dobra kurtke ale spodnie juz znacznie gorzej, a za to teraz wylania sie sloneczko :wściekła/y:

Hej !!
u nas zimno i deszcz fajnie , że macie upały zazdroszcze - jeden kraj a jak inaczej!!!!!!
narazie musze kończyć bo nie mam czasu jestem w pracy!!

reklama
Hejka:)
Upałów ciąg dalszy - ale na szczęście teraz jest lepiej i ciut chłodniej i może będzie burza...
Byłam z Polą u koleżanki na ogrodzie, młoda w cieniu cały czas i potem w domu, ale i tak upał ją wykończył. Teraz śpi już od 30 minut, ja też kochane pada, na twarz...
buziary:********
Mikado - mam nadzieję, że lot był ok:)
Majuska - babcia zakupiła Poli basen na balkon - ale za wielki i daliśmy koleżance, która mieszka w domu prywatnym :) Ja przewiduję miskę na te upały ;)
mirelko - u nas np dziś poszło ok 700 ml herbatki i wody samej no i cycek na żądanie

Do góry