reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2011

mycha, andrzelika fajnie by było się spotkać jak widać wszystko jest do zorganizowania
mycha powodzenia w poszukiwaniu pracy, fajnie że Nadia tak super je i taka dzielna na szczepieniu była
Gola gdzie tam wypasione najzwyklejsze w świecie, zapraszam
martus dzielna i silna babka jesteś prawda nie ma co się użalać czasem warto odejść dla własnego i dziecka dobra a nie męczyć się i ciągle się kłócić na pewno jeszcze zaznasz szczęścia:tak:
martttika a jak u ciebie z pracą pracujesz jeszcze, pozdrawiam

Idę do wyra
Dobranoc mamusie

reklama
jakby miało być spotkanko to ja sie piszę:tak:..nawet wiem kto nam będzie wyżerkę szykował...mirelka i niuniunia:-D:-D:-D

mycha, Gola..ja przed pierwszym porodem też przechodziłam katusze mając @ , a potem wszystko sie zmieniło, nie wiem kiedy dostawałam, przeważnie tak jest, więc się nie martwcie, napewno wszystko złagodnieje, u mnie tylko po jakims czasie przyszedł dosyć duży stan napięcia przedmiesiączkowego i wszystko mnie na kilka dni przed @ wyprowadzało z równowagi...do tego stopnia, że domownicy wiedzieli, że jak sie zaczynałam awanturowac to mrugali do siebie porozumiewawczo, wiedząc czym to pachnie:-D
Martuś to dobrze, że doszłaś do tego stadium, że nie dasz sie więcej omamić chorym obietnicom, ja to wszystko tez kiedys przeszłam, z perspektywy czasu żałuje tylko jednego..że tak długo zwlekałam z odejściem od byłego męża, tego że odeszłam nigdy nie żałowałam, to tak jakby mi ktoś zdjał z szyi wór pełen ciężkich kamieni....teraz sie dopiero zaczyna życie dla Ciebie, na pewno będziesz juz niebawem prawdziwie szczęśliwa tylko w to uwierz:tak: Trzymam kciukasy&&&

Dziewczyny moja Paćka raczkuje!!! Wreszcie z fazy pełzania podniosla sie na ugięte kolanka i raczkuje, jeszcze nie ma dopalaczy, ale czuję, że to kwestia kilku dni, na razie robi to powoli i dostojnie :-D Co ciekawe nie siedzi:rofl2:

Witam sie wieczornie :-)
Moj krasnal dopiero co poszedl spac,a Ja mam chwile dla siebie :tak:
mirelko kochana z tymi postami u Ciebie to jest dlatego ze adminka juz polaczyla Twoje 2 konta kochana ;-) uuu krokieciki ale mi smaka narobilas :-p
martus kochana strasznie Ci wspolczuje sytuacji w ktorej sie znalazlas kochana najwazniejsze ze masz dla kogo sie budzic kazdego ranka a i masz pomoc ze strony rodzicow a facet moze sie kiedys opamieta.

My już nie śpimy od 7 :-) A z wami co jest..wstawać :-D:-D
Martyna chyba dziś ma lepszy nastrój śmiga po podłodze..wczoraj przy jej zmiennych nastrojach zajrzałam do buźki i chyba idą jej 2 na górze i 2 na dole ale nie jestem pewna na 100%

Dziś moje słonko kończy 8 miesięcy jestem szoku jak to szybko zleciało jak oglądam jej zdjęcia z malutka to aż łezka mi się kręci..<jestem wrażliwcem>;-)
Gola wczoraj pisałaś że koleżnce oddałaś wkładki to znaczy że już w ogóle nie używasz???? Kurka bo ja już rok jak używam i nie da razy ich nie nosić :no::no:
Majuśka to masz teraz raczka w domciu..u nas są też próby ale nie wie jeszcze co kaman :-D:-D

Ankusch ja już dawno na nogach!! Zaczęłam prace właśnie ale musze najpierw Was nadrobić bo potem znów się pogubię. Wszystkiego najlepszego dla Martysi na te 8 mieszków!! ja wkładek nie używam już dawno. Cycki miękkie, nie kapie wcale a mlesia pod dostatkiem jest:-D A co do mojej pracy to bywają dni że nei mam czasu sikać nawet. ostatnio jest w miarę ok. Mam dziubaninkę taką więc w mięzy czasie zaglądam:tak:
kasiek gratuluję zdolnej córki!!
Ssabrinko no niedługo się zacznie latanie za naszymi bobikami. Trzeba będzie miec oczy w doopie:-D
Andrzelika super że się odezwąłaś. Gratuluję cudnego Syna!! Świetnie że Wam tak rośnie i daje taką radość rodzicom!!

Winki mam nadzieję że jesteś juz w domku i wszystko posżło gładko. kochana podziwiam za to pakowanie!! ja bym chyba nie dała rady!!
martuś
super że jesteś znów z nami. Współczuję przeżyć. kolejna dzielna mamusia jest z nami:tak: Ewunia jest cudna!! Super że masz pomoc ze strony rodziców!!
Marttika kochana jednak nie pracujesz?? A nie wiedziałam ze Ty już całkeim u rodziców. Na pewno jest Ci łatwiej jak jesteś z nimi.
Julianna biedna ta Twoja koleżanka... mam nadzieję że się dziewczynie życie ułoży..
Mirelko ja juz keidyś pisałam ze ty same smakołyki przyrządzasz!! Taka żona w domu to skarb!!
Gola Ty też kuchara!! mój D. niestety jest wymyślny i odsmażonych gotowanych skrzydęł by nie zjadł... zupy kalafiorowej tez nie... Jak będziesz jechała do mirelki daj cynka- zgarniesz mnie gdzieś po drodze;-)
Majuśka wow nieźle Patulka ruszyła!! Ty też jesteś dzielna mamuśka. i ajk Ci się teraz pięknie poukładało życie:-D A za starszakami nie tęskno Ci??
Mycha kurde fuj zaraz mi się stare obślinione dziady zboczone przedstawiły przed oczami jak piszesz o tej pracy. Ty jeszcze taka laska to musieli się mocno ślinić.. fuj!! Powodzenia w szukaniu innej pracy kochana!!

Kochane jak juz pisąłam ja w pracy już. Maja z babcią. Wczoraj nie miałam zumby i innych takich ale tgotowałam obiad na dziś. Zrobiłam gołąbki bez zawijania (nie te z paczki) i D. miał pilnowac jak się kąpałam a dziad usnął na kanapie i się rozgotowały... trudno będzie to dziś jadł. Babcia chwali Majkę że grzeczna i się śmieje i w ogóle a ja rosnę:-D
Nie wiem co Wam miałam jeszcze pisać.

Acha odnośnie spotkania to wszystko laski jest do zorganizowania!! Wypowiedzcie się ile jest chętnych jeszcze w tym roku się spotkać. Miejsce by się ustaliło wiedząc już kto by ewentualnie był.

Ok biorę sie za robotę.

Edit: a jeszcze mi sie przypomniało co miałam napisać.
pamiętacie może jak zaczęłam kurację gęby u dermatologa. NO więc poprawa jest znaczna i jetem mega zadowolona. A leczenie i tak narazie jest graniczone póki karmię.
mirelko bo Tobie chciałam napisać że mi blizny zelżyły. Nie mam super gładkiej gęby i pewnie nigdy już nie będę mieć. Ale ejst lepiej. Ja używam kremu skinoren a moja przyjaciólka wyleczyła blizny w duęzj mierze maścią acne derm. Ta druga jest tańsza więc może warto na poczatek ją wypróbować gdyby coś.

Ostatnia edycja:
mycha- dobry jest hehe z tym tekstem " nie wytrzymał by tyle bez seksu" hahaha ubawiłam się, mój z pewnością to samo zresztą większość chłopów tak myśli pewnie, chociaż my kochaliśmy się czasem w ciąży.

martus
mój Alan zaczął ząbkować i nawet nie wiedziałam do póki nie zobaczyłam jego kiełków na wierzchu :-)taki grzeczny jest i póki co objawów nie ma. Jak Gola piszę musisz się do radzić radcy prawnego co z tymi długami jeśli obejmują także ciebie myślę, że sprawę byście wygrali nie popuść mu.

A spotkanie no super by było się spotkać zżyłam się z wami wszystkimi
Majusia hmmm proponujesz wyżerkę :-) hihi jestem za, bo ja to mogę zrobić parę rzeczy, ale aż taka zdolna zapewne jak ty nie jestem :-D

mirelka jakieś pomysły na wyjazd może gdzieś po środku Polski :-D

marttika no z tymi bajkami ulga zawsze można coś zrobić chociaż , ja na małego nie mogę narzekać należy do tych dzieci,że da się mu zabawki i potrafi sam się zabawić później ja się z nim bawię, tatuś i razem i później ogląda między nami bajkę w łóżku, drzemki robi w ciągu dnia oczywiście nie z nami nie chcę go uczyć on wie,że tylko w dzień może z nami leżeć a w nocy ma tylko swoje łóżeczko

onanana dzięki wielkie :-) dziecko to największe szczęście

Witam mamusie

u nas dość pogodnie, Liwii już po drzemce spała raptem 20min. a to przez pana który przylazł liczniki od prądu odpisać, psy zaczęły od sąsiada szczekać, dzwonek do drzwi zadzwonił i Liwia oczy jak 5zł a teraz leży u łóżeczku i marudzi :wściekła/y: chciałam iść krokiety kręcić, surówkę robić:wściekła/y:

Majuska nie ma sprawy
Marttika na pewno znajdziesz lepszą pracę a szukasz coś nowego, powodzenia
onanana fajnie że buźka lepiej wygląda używałam tego kemu skinoren jakoś specjalnie nie widziałam poprawy ja teraz używam kremu NiveaSoft i kupiłam sobie w aptece krem Avent TriAcneal jakas poprawa jest bo siostra nawet zauważył, ach szkoda z tymi gołąbkami że m nie dopilnowała też bym dała takie do zjedzenia na obiad nie dopilnował więc jego wina, fajnie że babcia tak wnuczkę chwali no i że Majeczka taka grzeczna a co do spotkania to fajnie by było ale może bardziej z rok nam wszystkie oszczędności pochłania poddasze a taki wyjazd to też będzie kosztował z parę stówek, miłej pracy :-):tak:
Ssabrina może tak być że kona zostały połączone ale myślałam że jak połączy to będę miała z powrotem dostęp do grupy zamkniętej i suwaczek się pojawi stary a tak nie jest
Ankusch fajnie że Martynka dziś w lepszym humorze, a ten filmik macie fajny sama sobie zmontowałaś muszę mojego m poprosić żeby nam taką prezentację zrobił,

ja może dziś pojadę po moje spodnie do Stradivarius pisali smsa że reklamacja rozpatrzona pozytywnie i spodnie do odbioru po 21.06 a dziś już 27.06:-D i jakieś ciacha muszę kupić jutro koleżanka z pracy nas odwiedzi więc coś wypada dać do kawki:tak:

Miłego dnia mamusie

hej mamusie, glizda ucina drzemkę więc wpadam.choć pewnie nie dawno by dopiero wstała gdyby nie wspaniały tata, który przez przypadek ja obudził o dobre 1,5 godz. za wcześnie.
andrzelika Zośka tez ogląda tv, tyle że ja włączam sobie a ona skubana chcąc nie chcąc zwraca uwagę czasami aż za bardzo.ale sama bawic też się umie.a jak widzi/słyszy gummy bear(puszczam jej czasem na youtobe) to aż sie trzęsie ze szczęścia
winki pewnie juz w Poznaniu jesteś, jak podróż?
onanana fajnie, że kremy przynoszą poprawę na Twojej twarzy i jesteś zadowolona, co do spotkania to ja tez bym się spotkała ale w tym roku to chyba bym nie dała rady
ankusch wszystkiego dobrego dla Martynki, wow 8mc , Zosia dopiero co w sobotę 7 skończyła

reklama
mirelko w programie movie maker..:-)
onanana ja bym się pisała na spotkanko ;-)mniam mniam ja bym zjadła gołąbków nawet rozgotowanych :-)

Ostatnio poszłam do mnie do pracy a jedna dziewczyna mówi " Aniu ty znowu jesteś w ciąży" ale mnie zdrażniła kurczę muszę słodycze ograniczyć bo będzie masakra jem jak najęta

Do góry