reklama

Listopad 2011

reklama
Hej maminki :-)
U nas w miare ok kilka pobudek bylo w nocy a rano mlody wstal o 5:30 :baffled: zjadl butle I usnal o 6:30 na 1h.

Katerinka Wszystkiego Najlepszego dla Patrycji,rosnij zdrowo cukiereczku !!!

Nadrobie was pozniej maminki mlody wzywa ;-)
Milego dnia ;-)

Katerinka dużo dużo zdrówka, słonka i słodyczy Patrycji życzymy.
ps. co tam u WAS?

nimfii ale wiesz co długo trzyma go ta gorączka, ciekawe co to jest :-( przypomina mi to troche objawy tego (bo Olaf to miał)
http://www.we-dwoje.pl/choroba;rak;stop;i;jamy;ustnej,choroba,203.html
tylko, że Olaf miał jeszcze krostki na rączkach. Miałam sie jeszcze spytac, bo niedawno doczytałam, ze Kuba jeszcze nie ma ząbków, a Maciek kiedy miał pierwsze ząbki?
szybkiego powrtou do zdrówka.

My już po śniadanku - jajo na miekko. Mój syn po raz pierwszy w zyciu zjadł takie jajo (a ma 4 lata prawie), w ogole mnie wtym tygodniu zadziwia bo zjadl ser żółty, paluszki rybne - czyżby wkońcu postanowil rozszerzyć swoją diete??
u nas nocka tragiczna, pobudka co 2 godziny i to z płaczem, Marika co chwile chciała jesć, dawno już takiej nocy nie pamietam :-(wrrrrrrrrrrrrrrrrr, ide po kaweee

Dziewczyny orientujecie sie ile w Waszych miastach kosztuje wizyta domowa do Dziecka chorego?

Ostatnia edycja:
katerinka 100latek dla Patrycji :tak: Mam nadzieje ze u was wszystko okej ;-)

anus Maciek nie ma wysypki :no: ale slyszalam juz o tym bostonski cudzie -dramat :dry:
W Krakowie wizyta domowa prywatna lekarza to 150zl. Ale obsluga jest wtedy profesjonalna ;-)

Mackowi ten katar zaczol sciekac... wkurza sie na maxa bo mu ciagle wyplywa.... Goraczka mu skacze co chwila z 37 na 38 lub 39 stC. Syn sasiadki identycznie przechodzi tylko ze on juz kaszle. Goraczke tamtem chlopaczyk ma juz od piatku. Zobaczymy czy my tez dojdziemy do kaszlu.

Katerinko - WSzystkiego najlepszego dla naszej olejnej solenizantki! Zdrówka Patrysiu, marzeń spełnienia i samych radosnych dni!

Dzień dobry kochane

maggipka - zajebistego masz chłopa! :):tak:

asiu - nie robię nic szczególnego, muszę codziennie odkurzyć całe mieszkanie i umyć wszędzie podłogi, bo u nas jest 4ka dorosłych + brudzące wszystkim i wszystko dziecko ;) I co ok 3 dni kurze i lustra, jakbym sama mieszkała pewno raz bym odkurzyła i zmyła na kilka dni i byłby spokój, kto mieszka w więcej osób wie jak jest ;) A wszyscy w robocie - w tygodniu to ja gotuję dla wszystkich i sprzątam, w weekend najczęściej gotuje moja mama

anus - dzięki, a wiesz, że dziś nocka super - dwa karmienia, sen spokojny u młodej i pobudka o 7 :D. Kurde wiecznie sprzątam, ale mój tata to mega bałaganiarz nie wyniesie śmieci, szklanki nie umyje , mama nie ma czasu, bo z jednej roboty wraca do drugiej tu na miejscu. Wkurzam się, ale wiem ,że jakbym sama była - to tak jak asi pisałam nikt prócz Poli by mi nie bałaganił, a tak to sprzątam ciągle i gó...no widać! (za przeproszeniem ofkoz;) hehe .
Chyba ansze córy się telepatycznie porozumiały, bo i u nas super jedzenie wczoraj! ;) Jaka u Was pogoda, ile macie stopni??
I widzę, że starszak ma apetyt - super.
Wizyta domowa - raz brałam przy zębolach Poli 70 zł, nie wiem ile teraz ( to było 5 m-cy temu)

Aneczko - wczoraj to normlanie jak na Syberii na Śląsku, mega śnieg i zimno! Biało się zrobiło w pół godziny! A iwesz kochana, że młoda też najchętniej je z tatą - tzn z jednego talerza ;)

Ssabrinko - gratki dla Samika za tego górnego zębola! :*

winki - spokojnego lotu! Daj znać, jak Oli i czy byliście w końcu u lekarza

nimfii - kurcze, z tymi choróbskami! Mam nadzieję, że się nie zarazicie! A idziecie do lekarza??

Nocka super, wstałąm jak nigdy w bdb nastroju, może zdarzy się dziś coś miłego?? Dawn oisę tak nie czułam. Dom odkurzony, podłogi, kible i umywaly umyte. Pola zjadła kromę z szyneczką i śpi od 9:50.
Pogoda super, zero stopni i świeci słonko, wstanie Panna P. i wyruszamy z Michałkiem i Oskarkiem na spacerek :)

buziaki :*

PS sorrki za czcionkę, poprzestawiałam coś

Gola to dobrze, ze Polcia dała pospać :-) to rzeczywiście masz rece pełne roboty. U nas dzis 8 stopni ma byc, a narazie jest 6 :-) tez zbieram sie do koleżanki. Miłego spacerku. U nas na "wsi" wizyta 50zl , wiec nie tak zle
nimfii to drogo 150zl. Kurcze to zeby tylko na katarze sie zakonczylo. Zdrówka, zdrówka.

Młoda tez przysneła, ide sie szykować. Udanego dzionka

Gola - alez Ty jestes super zorganizowana!!! :-) U mnie tez tak bylo, ale odkad Mia sie urodzila, to wrzucilam na luz ze sprzataniem i teraz jest odkurzanie kilka razy w tygodniu, mycie podlog to dzialka M. - raz na 2-3 tygodnie, a kurze, lazienka, kuchnia i pralnia codziennie. ;-)

Nimfi - duzo zdrowka dla Macka! Oby mu szybko przeszlo!

U nas SNIEG!!! Wczoraj zaczal padac i lezy do dzis. Tak slisko bylo wczoraj, gdy wracalismy od rodzicow M., ze szok! A ten kurcze zapomnial zmienic opony na zimowe i musial wieczorem sie tym zajac! Ale dobrze, bo ja przeciez z nim jezdze, a teraz tak slisko, ze bym chyba umarla ze strachu jak by mi gdzies samochod wpadl w poslizg!

Hej dziewczyny korzystam z okazji że młody zasnął, sam wziął owieczkę i poszedł pod kojec żeby go położyć, Gorączkuje mi od wczoraj i ma kaszel szczeka jak pies, własnie dzwoniłam go zarejestrować do pediatry żeby go osłuchał. Jak wstanie to pójdziemy. W nocy budził się co godzinę, wyglądam jak zombie a Oli ma strasznie oczka podpuchnięte. Wkurzam się już bo u nas ciągle coś, nie może być spokoju. Lece się szykować.

reklama
Gola super ze Polunia tak ladnie spala I sie wyspalas ;-) ale masz sprzatania i masz racje im wiecej osob tym wiecej sprzatania ehh czasem dorosli brudza bardziej jak dzieci :nerd: Milego spotkania I spacerowania ;-)
nimfii biedny Macius oby mu szybko przeszlo I nic powazniejszego z tego nie wyszlo ,zdrowka zycze. Ale se cenia u was za wizyty domowe :szok:
maggipka chlop na medal no normalnie takiego to ze swieca trzeba szukac.
Margana humorki Samiego sa znosne nie marudzi juz tak i nawet zabawi sie sam ladnie :tak:
winki bezpiecznego lotu I daj nam znac jak tam Olinek sie czuje.
helenka I u was chorobowo,zdrowka zycze.
mary-beth wow snieg!!! ciekawe kiedy u nas spadnie ?
anus milego spotkania z kolezanka ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry