Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas na razie bez zmian, jak tak czytam forum czerwiec 2013 to mi przykro tylko bo wszystkie już mają usg z dzidziami machającymi rączkami a ja dalej nie czuję pewności czy mój bobik ma sie dobrze bo nawet serca 2 tyg temu jeszcze nie słyszałam, staram się o tym nie myśleć, w piątek pierwsza od wielu wielu lat wizyta na NFZKaterinka dużo dużo zdrówka, słonka i słodyczy Patrycji życzymy.
ps. co tam u WAS?
My już po śniadanku - jajo na miekko. Mój syn po raz pierwszy w zyciu zjadł takie jajo (a ma 4 lata prawie), w ogole mnie wtym tygodniu zadziwia bo zjadl ser żółty, paluszki rybne - czyżby wkońcu postanowil rozszerzyć swoją diete??
u nas nocka tragiczna, pobudka co 2 godziny i to z płaczem, Marika co chwile chciała jesć, dawno już takiej nocy nie pamietam :-(wrrrrrrrrrrrrrrrrr, ide po kaweee
ciekawa jestem czy będzie miał lekarz USG czy to dopiero wystawia skierowanie i "gdzieś tam" z nim idę, muszę sobie listę pytań zapisać (jak czesto robi się usg, wizyty, jakie badania daje NFZ itd itp) oczywiście jeśli będzie jeszcze o co pytać :-(
może dlatego teraz ma jakiś uraz... dzisiaj próbowałam podać moje ukochane danie z dzieciństwa-jajko na miękko, wrzucone do ogrzanego kubeczka, do tego troszkę masła i drobniutko posiekana szyneczka, wszystko pomyrdane ;-) przy użyciu noża... mhmmm pycha-patrycji udało się wcisnąć może 3 łyżeczki ale dopiero jak przykryłam jajko szynką (ściągałam sobie z kanapki) 
ale pół bułki suchej i plaster szynki zjadła potem więc śniadanie zaliczone było
Uff dziewczyny... zaczynam latanie po urzedach w celu przedluzenia zasilkow rodzinnych i dodatku mieszkaniowego.... Wczoraj Urzad Miasta i ZUS , dzis Urzad Skarbowy a za tydzien lec tam znowu odebrac zawiadczeniaHeh jak zobaczylam na teczki jaka makulature juz mam i jeszcze musze dozbierac
zawsze sobie tak mysle ze mogliby oszczedzic jakos tego papieru BTW szkoda ze nie mozna skladac tego w formie elekronicznej
Widze ze juz wypelniam te wszystkie wnioski automatycznie. robie to juz chyba 5 raz z kolei
i tak ze skurczami co 10, potem 8, potem 6 minut oglądałam bonda hehehe wyszliśmy z domu przed północą no bo jeszcze musieliśmy się wykąpać itp...