reklama

Listopad 2011

reklama
Filipkowa Ja nie wiem kiedy dzieciaczki mają urodzinki tylko czytam na suwaczkach albo a facebooka wiem. Niektóre mamy przypomniały się. Dużo jest maluszków które kończą na dniach roczek więc aby nikogo już nie pominąć

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ROCZNIAKÓW A W SZCZEGÓLNOŚCI DLA ZUZI SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA. DUŻO ZDRÓWKA , 100 LATEK ....

Filipkowamama rany ja Ci się wcale nie dziwię że ci się przykro zrobiło!! Matko jedyna ale wpadka!! Kurcze tak mi strasznie przykro:((((
Kochana, prześliczna Zuzinko przyjmij spóźnione ale naprawdę sczere zyczenia od cioci onanany i Majeczki!! Rośnij nam śliczny kwiatuszku Sto latek!!!!
images

helenka- nie chodzi o to, że chciałam zeby tu wszyscy pamiętali kiedy Zuzia się urodziła bo ja też nie pamiętam kiedy wszystkie inne dzieci się rodziły ale mimo wszystko zyczenia dostały a moja nic...:-(więc troche to przykre ale to nie znaczy, że się teraz obraziłam czy Bóg wie co, tylko napisałam, że mi przykro i tyle.

Mam nadzieje, że nie odbierzecie tego co napisałam źle, tylko każda z nas się cieszy jak się pamięta o jej dziecku i tyle.

helenka, onanana - dziękuję!

Buziaczki dla naszych kolejnych roczniaków Mai i Zuzi dużo zdrówka laleczki ;-)

onanana trzymam kciuki aby kaszelek się nei pojawił ;-)Super że miło spędziliście dzień z Martynką i jej rodzicami ;-)
Julianna współczuję nocek i krzyków kobieto trzymaj się ;-)
nimfi fiu fiu drożdżówki rzuć jedną :-)
mary zazdroszczę spania do 9:szok: nigdy tyle nie spałyśmy..co ty dajesz Mia ??
niuniunia miłego dnia i spotkania z koleżanką z liceum ;-) Niezła Wiki że w takim hałasie zasneła;-)
helenka haha ale pobudka z rana :-D Widać żę super impreza była z roczku ;-)
cocca trzymam kciuki za mamuśkę ;-) Fanie ze ząbek się pokazał do pary :-)

Dziewczyny już rozumię moją córkę z nockami...w trakcie zabawy hihi zajżałam Martynce w buźkę kurcze ale dziąsła tam gdzie 4 są napuchnięte szok nic dziwnego ze w nocy wybudza sie non stop i chce ukojenie cycy chociaż chwile..słuchajcie nawet czopek nie działa na nią :no: dziś idę kupić jak wstanie nurofen w syropie b czopka nie daje sobie włożyć płacze jak nawet jej kremem smaruję pupę.Wstała po 6 potem spała z 30min i dopiero niedawno moja biedulka zasneła dziś obiad będzie jako podwieczorek chyba.

anuś- dzięki, impreze robiliśmy w niedziele, miała razem z Filipem bo i urodziny mają dzień po dniu i goście ci sami ale torty mieli osobne- Zuzia miała w kształcie smerfetki a Filip traktora

ankusch- no to biedna Martynka- ale idzie z tymi ząbkami u nas tylko 4 i na razie cisza

Filopkowa mama - ja tez pamietam jak mi suwaczek mignie, ale tyle nas jest tu na watku, ze czasem trudno wszystko spamietac... Ale oczywiscie rozumiem, ze Ci przykro... :sorry: Wybacz to spoznienie i przyjmij serdeczne zyczenia dla obu Twoich babelkow! Niech Ci zdrowo rosna!

katerinka fajnie, że sie odezwałaś!! napisz koniecznie po wizycie u gina i mam nadzieje, ze ta wizyta sprawi, że w końcu bedziesz mogła sie spokojnie cieszyć rosnącym życiem w brzuszku!!!!!. Ja wierzę, ze bedzie wszystko dobrze, lekarze nieraz nieświadomie zasieje panikę. Jak sie czujesz?? z tym jajkiem to pamietam jak pisałas, moze rzeczywiscie sie zraziła. Kurcze skad Wy macie takich meżów co wstaja do dzieci w nocy???? zazdroszcze!!! trzymajcie sie i uważaj na siebie!!!!
maggipka w zdrowym ciele zdrowy duch. Jak muffinki?
asia koniecznie zrob cytologie, z drugiej strony wiem jak to jest, jak nie ma z kim Dziecka zostawic. ja wszystkich lekarzy ogarniam jak jestem w polszce, bo tak nie ma szans. Ja zawsze przed ciaza mialam IIIgrupe, a teraz caly czas II.
syl84 u nas czesto takie poprzestawiane dni, nic sie na to nie poradzi. Dzieci sobie odespia w dzien, a my nie :-( mam nadzieje, ze dzis nastroj lepszy? wlasnie doczytałam, ze nie lepszy :-( głowka do góry, niestety takie jest życie, ze ciagle sie cos musi dziać.

gola narobilas mi smaka swoja zupe z groszkiem ptysiowym. w sumie nigdy nie jadłam zupy z tym groszkiem, ale wydaje mi sie, że moze byc smaczne. Pola lubi?
ankusch zdrówka życzymy. a próbowałs ta "camilie" na bolesne ząbkowanie? u nas nic nie pomaga, przestałam dawac, przed snem posmaruje "bobodentem" i to jest tyle. Pewnie pare ząbków sie wstawia i stad taki bol. Kuruj sie szybko!!!!
onanana dałas czadu postem!!! ja mysle, ze ten kaszel to od ząbków, bo dużo slinki jak piszesz! rozsadnie robisz, że trzymasz ją w domku, oby inne mamy tez tak robiły, to Maja bedzie zdrowa jak Rybka!!!
julianna hehehhe szał rozwojowy :-) mysle ze to dobre określenie!
mary beth do 9? :szok: a co Mia na śnieg?? da sie w ogole wyjść z domu??
niuniunia to fajnie, ze wieczor udany, że Wikunia tak pieknei samodzielnie zasnela?
helenka dla mnie to głupi zwyczaj sciagniety ze stanów, tutaj w Uk jest to samo, ale dla mnie to troche takie niepotrzebne. Sama ide dzis z Dzieciakami na hallowen party,gdzie Dzieciaki sie psotykaja, wygłupija, jedza tone słodyczy, ale po dwoch godzinach do domku. łażenie po domu za cukierkami jest głupie i już. Rzeczywiscie Oluś duzo mleczka wypija, a co pediatra na to? moze jakas kaszka manna konkretna przed snem?
cocca dobra i ta godzinka dla siebie!!!!! a jak Mamy nastawienie?
filipkowa mama to fajnie, ze impreza udana. Pewnie zabawek troche przybyło :-)
angun jak Ty sie czujesz?
winki Ty juz obcieta? jak tam Oli? mam nadzieje, ze lepiej ?

u nas w końcu spokojna noc. Jedna pobudka po 2, druga po 6 na odrobine mlecza (wkurza mnie ta odrobina mleczka) a pozniej grande niespodzianka w pameprsie i cala do przebrania. :-) wczoraj bylismy u tej kolezanki, koleżanka ma trojke Dzieci - trzy Dziewczyny, Marika obserwowala ta najmniejsza ma 4 miesiace, ale wolała towarzystwo starszych. Fajnie bylo. Pozniej tesco, pozniej bylismy u Meza siostry bo juz sie sprowadzili, Dzieciaki tancowaly, ciesze, sie, że juz nie jestesmy tu sami.
Teraz sie ogarniam na spacer.

reklama
ankusch
wyszla jedna drozdzowa z kruszonka zamiast buleczek. nie chcialo mi sie w to bawic :-p ale pyszna i chrupiac i jeszcze ciepla - moge sie podzielic :tak:

filipkowa mama
ja zazwyczaj kieruje sie lista :tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...anych-listopadowek-2011-bez-komentarzy-54538/
albo ja dziewczyny przypomna ;-) czy z FB... Tak samemu cieżko pamietac. Ale dobrze ze piszesz... :tak: to naprawde głup[ia wpadka z naszej strony pominac jakiegos malucha :zawstydzona/y: Mnie także glupio :-p
Niech Zuzia i Filip przyjma zyczenia urodzinowe! niech rosna zdrowo i beda pociecha rodzicow :tak: fajnie ze mieliscie takie wspolne urodzinki :tak:

madzia i dla Maji 100latek! Wszystkiego naj....

Dzis sa tez urodzinki Klaudii (Kati82) oraz Tosi (mysza_tj). Ciekawe czy dziewczyny nas jeszcze podczytuja? 100latek dziewczyny! ;)

I zakonczyly sie urodzinki pazdziernikowe naszych listpadowych maluszkow ;) Od jutra juz listopad....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry