Dobry wieczór;-)
Dzień zleciał jak każdy inny, na spacerku dziś nie byłyśmy

wieje od rana jak w kieleckim, padał deszcz i było strasznie zmino

dzień spędzony na zabawie, jedzeniu, drzemce,

zrobiłam szybki wypad na zakupy urodzinowe jednak zmówiłam tort jakoś chęci brak na pieczenie
Maggipka super urodzinki spędziliście,
Onanan o jak super macie już plany na Sylwka. Fajne że Maja tak super odnajduje się w żłobku, oj to się dziś napracowałaś co dwie głowy to nie jedna ale za pewne świetnie sobie dałaś rady sama
Katrinka super że mogłaś popatrzeć ma kropeczka ale kurde cóż to za lekarz ostatnio krwiaka nie zobaczył a teraz wypatrzył ja bym jakoś nie miała zaufania do takiego lekarza co raz się pomylił.
Anus cóż cię za choróbsko bierze kuruj się kochana co by Cię nic poważnego nie dopadło. Powodzenia jutro na bilansie Roczniaka
Sabrina, Anus oby dzisiejsze nocki były również spokojne jak poprzednia
Nimfii ale się na biegałaś dziś po urzędach i marketach. Przygotowania do urodzin pełną parą u Was, ja już też wszystko zaplanowałam co kiedy zrobię. Z zakupów już prawie wszytko mam tylko jeszcze co nie co dokupię w sobotę, lista zrobiona to sprawnie pójdzie

Oj muszę gdzieś wyczaić cukiernie gdzie mają LUWR zjadło by się
asia ale faje że udało ci się kupic płaszczyk za taką cenę lubię czasem wejść na szafe.pl i pooglądać szmatki jakie kto nosi, sprzedaje moja siostra ma konto na szafie i jak coś jej się nie podoba to sprzedaje. Super że rodzice fundną zmywarę, bardzo praktyczne urządzenie mam i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Miłego malowania, z jakiej firmy macie farby, tapety gdzieś przewidujecie, mi się podoba np. jedna ściana w tapecie a reszta ścian w kolorze ja mam upatrzoną tapetę w kratę szaro-biało-czarna śliczna jest. Oby Zuzinka jutro ładnie obiadek zjadła co by mamusia nie musiała gonić z łyżeczką.
Niunia oj biedne się umęczycie oby szybciutko Wikuni się poprawiło i wróciłyście do domu , trzymaj się cieplutko
Helenka współczuję Wam kochana że tak Was potraktowali w tym szpitalu, biedny mały Oluś,
Gola trzymaj się tam dzielnie, oj jutro Pola będzie elegancka, czekamy na foteczki.
Spadam spać,
Dobranoc, Spokojnej nocki.