reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

reklama
Hej kochane :-)
Wpadam zyczyc wam milego dnia odezwe sie dopiero jutro kobitki popoludniu ide na to badanie do szpitala trzymcie kciuki.
maggipka super buciki dziadek ma talent a kurteczki superasne sa.
nimfii zdroweczka wam zycze obyscie sie wykurowali do imprezki roczniaka.
Gola kochana jak sie czujesz i jak tam Polunia?
anus oby z tymi bioderkami bylo wszystko w porzadku a jak tam nocka??

Witajcie kochane

Cocca - jak dziś mama??

Ssabrinkoo - ja lepiej, pierwszy szok minal, juz nie rycze, jakos musi byc. D. przeprasza, kwiaty , telefony, ale nadal jestesmy same. Powiedzialam ani ja ani mloda nie jestesmy zabawkami, nie ma, ze nerwy puszczaja i sie nas zostawia!

Anus- pewno nic powaznego ! Kochana, wspolczuje bolu brzucha - ja cierpialam przed ciaza, a teraz high live! Tak moge miesiaczkowac ;) Gratulujemy Mariczce zebola:)))

maggipka- buciorki wypasione!!!!!! Gratki dla zdolnego dziadzia!!! A ciuchy! Woow , nawet u nas w lumpku nie ma takich promocji! Super zakupy!

Syl - w Lidu w tym roku słodycze swiatczen pojawily sie już w październiku!!! Dobrze, że koled nie puscili ;) Swoja droga tez uwielbiam ten swiateczny klimat:)

Laski rodzice D. nawet do Polci wczoraj nie zadzwonili ( tzn do mnie z yzyczenaimi dla niej;) nie przjechali oczywiscie tez - 5 min autem. Dopiero zadzwonilam i zaprosilam na roczek na sb.
Bedzie moj brat z przyszla zonka, hania z bojem friendem ;) rodzice D. , D. jesli zjedzie, moja babcia i mpi rodzice. Wsio. Moj dziadzio bedzie w nd.
Nie mam isly na nic, bedzie tort ( zamowiony: cherry z ciemna czekolada i ciemnym ciastem i bita smietana) jakies ciacho dzis kupie i babeczki, dwie salatki gyrosowa i wartstwowa z tunczykiem, gyros i tyle. Nie mam sily.
No i jkaies dupsy w postaci dodatkow, piernicze. Az przykro, bo to pierwsze urodziny Poli , ale amm dosc wszystkeigo, a wczoraj swietowalismy nasza najblizsza rodzinka, ja moi rodzice, moj brat i dziadzius, no tata Poli potem przyjechal do dziadzia

Sabinko - Trzymam kciuki, ale wiesz, że bedzie dobrze:***

Mikado- miałam juz chwile temu pytać. Jak sie czujesz w szarej, zimnej aurze po superowych wakajkach? Oj zadroscilam wam troszkę. :tak:

Maggipka- no piękny kombinezon. Typowo skandynawski. No i z odblaskami. Teraz tylko na dwór cały czas. No i super butki.

Niuniunia- oby Wiki juz wydobrzała i żebyście mogły wyjść. Czy z uszkodzony jest tak poważnie ze muszą ją tyle dni trzymać ?

Nimfii- wy tez zdrowiejcie i to na gwałt. W niedziele wszyscy muszą być zdrowi i w świetnych humorach. Ciagle piszes ze mało ludzi a ciast pięćdziesiątce masę. Podziwiam. Szczeze, nie rozumiem Twojej mamy.

Onanana- no rozpakowani i poprani juz dawno. Gorzej z prasowaniem, gdyż Oli uwielbia ciągnąć za kabel od zelazka, a w dzień jak jesteśmy sami to lazi za mną krok w krok. Cudownie ze Maju ja zdrowa i polubila zlobek. Oby tak dalej.

Gola- mam nadzieje ze dzis troszkę lepiej i będziesz jadła normalnie. Czy Polunia dostała jakiś prezent od ciebie? Przykre to z rodzicami D. U mnie tez mama Peter choc mieszka 10 min spacerem od nas nigdy nie zainteresowala sie Olim. Nawet go nie widziala.
gola zrob wszystko by sobota byla mila. Sciskam

Anus- my tez byliśmy na bilansie , ale Oli zrobił taka scenę ryku. , ze lekarz nie mógł go dotknąć. Normalnie wstyd mi było. Waży 9.3 i miedzy 78.
Dziwnie u was z tym mlekiem. Przecież modyfikowane lepsze od krowiego. Tez bym kontynuowała z MM. No i z bioderkami mam nadzieje wszystko wyjdzie ok.

Sabrinka- powodzenia na badaniu kochana.

Dzis idziemy obaczyc nowe wielkie centrum handlowe jakie to nam nieopodal wybudowali. W niedziele tutaj dzien papy ,wiec cos z synkiem musimy kupic.

milego szarego dnia kochane.

Hej mamuśki!!

Witaj się z ranka :-)
U nas cudowna noc dziś była, Mała spała do 7 bez zająknięcia, efekt: mama wyspana, tata wyspany, dzidzia wyspana i radosna. Cała familia szczęśliwa. Teraz padła na 1szą drzemkę.

angun, nimfii, sabrina, gola, winki - dzięki dziewczyny za miłe słowa, buciki są naprawdę zarypiaszcze i cieplutkie, ale powiem prawdę... dziadek jest kuśnierzem i na co dzień szyje futra :szok::-D Anyway, bucików nie szyje a te uszył - miał pomysł!!

sabrina - powodzenia na badaniach!!

gola - fajnie, że udało ci się ochłonąć. Życzę ci siły na dalsze dni!!

nimfii - a tobie i całej rodzince zdrówka, ojjj te choróbska się was trzymają!!

anus - daj znać co dalej z bioderkami!!

No dobra, pieczenie i gotowanie urodzinowe czas zacząć!!

Ostatnia edycja:
winki wakacje były cudowne!! chociaż 2 dni padało to i tak owocnie spędziliśmy czas na zwiedzaniu centrum handlowego i miasteczka Marbela.

Teraz odchorowujemy bo po powrocie z 26 stopni nagle było 1, brrrr a w domu ziąb jak w lodówce. Domy w Irlandii szybko stygną.
Filip się rozbestwił i najlepiej śpi z nami w łóżku a ja mam już tego serdecznie dość...
No i spóźnia mi się okres 2 tygodnie. NIE GRATULOWAĆ!
Laski co sądzicie o tym???? Bo ja sama już nie wiem..... Jutro mam wizytę u ginekologa..

Załączniki

• IMG_0453.jpg
    IMG_0453.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 65
Dzień dobry:)

Gola z każdym dniem będzie lepiej nie może być inaczej jesteście fajne dziewczyny :tak: o będziemy razem świętować roczek Naszych Dziewczynek my mieliśmy robić w niedziele ale przenieśliśmy imprezkę na sobotę u nas też będą sami najbliżsi rodzice, siostry z rodzinami, brat męża z rodziną będzie nas 14osób
Maggipka oj piękny prezent dostała Amelka od dziadzia a jaki fajny zawód wykonuje dziadek, miłego pichcenia a wy kiedy odprawiacie urodzinki?
Amelka z każdym dniem lepiej śpi oby tak dalej.
Sabrinka trzyma &&&&& za Ciebie będzie dobrze.
Nimffi Wy to jesteście biedni co chwilę chorzy, kurujcie się kochana coby w niedziele imprezka się udała:)
Anus powodzenia napisz ja było na wizycie, twoja córunia to szczuplutka jest.
Margana zdrówka kochana życzę:)
Winki oj jak fajne nowe centrum handlowe wam wybudowali tego to nigdy za wiele,:-D miłego buszowania po sklepach pochwal się co kupiliście na dzień papy:)
Niunia jesteście już w domu:)

Aneczka Wszystkiego najlepszego, sto lat, spełnienie marzeń

images

u nas nocka ok. ale pogoda kapryśna pada deszcz buuuu, ja już

posprzątałam na jutro jak m wróci z pracy piorę się za sałatki :tak: kurde wiecie wszystko kupiłam dla Liwii co by ładnie wyglądała jutro ale zapomniałam kupić białych rajstop ee może jeszcze skocze dziś do H@M:szok:

Miłego dnia:)

Edit:
Mikado hymm blada czerwona kreseczka widoczna, no fajnie by było co kolejny dzidzia a kiedy test robiłaś? u ginekologa wszystko się wyjaśni.

Ostatnia edycja:
Hej kochane!
ja w pracy dziś zajęłam sie bardzo ważną robotą- zakupami na allegro... kurde kiedyś mnie wywalą... Teraz musze się zabrać za robotę więc spadam z neta ale musiałam tylko napisać (bo tyle też dziś przeczytałam- posta od Goli i Mikado).
Gola kochana domyślam się że nie masz kompletnie ochoty ani na ejdzenie ani na wyprawianie imprezy i kuchcenie ale słuchaj Ty MUSISZ jeść bo wyobraź co by się stało gdybyś zemdlała jadąc z Polą samochodem lub najzwyczajniej trzymając ją na rękach!! dziewczyno MASZ JEŚĆ!! Co do teściów to no comment. Moi są minimalnie lepsi, chociaż wczoraj ich auto stało pod biedronką (czyli 5 metrów od mojego domu jak sama wiesz) ale do Mai nie wpadli ani an 5 minut. teściowa musiała pobuszować po lumpie...
Mikado hmmm ja tam widzę ciążową kreskę. Czekamy na wizyte u gina, chociaż on może jeszcze nic nie zaobaczyć... Nie wiem jaki jest Twój stosunek do tej "informacji". Planów chyba dzieciowych nie było??

oananan a co fajnego kupiłaś? pochwal się:-) miłej pracy, co by szybciutko zleciało:tak:

ja sobie kupiłam świąteczne 2 kubeczki:tak:

10945m.jpg

10946m.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry