anus oby z tymi bioderkami nie bylo nic zlego ;-) a wczesniej nie rozbiliscie USG? Bo wiem ze za granica tego nie praktykuja u niemowlat
maggipka buciki świetne! Zawsze tak uwazam ze najlepsze prezenty to zrobione te wlasnorecznie :-) dziadek ma talent
Ech wczoraj byl kiepski dzien.... Nie mogalm patrzec na jedzenie, bo mnie od razu brzuch bolal na mysl o jedzeniu

Bylam na 2 kromkach z maslem do wieczoru. na noc wrocil mi apetyt dopiero ;-) ale ale... upieklam ciasto czekoladowe i biszkopt na tort. Dzis babke cytrynowa i ciasto toffie.... Mąż zaproponowal ze dzis wymuje łazienke

W szoku jestem bo co jak co ale łazienka zawsze byla moja dzialką

Jego kuchnia ;-)
no i tak w skrocie.... Jeszcze biedne to moje najmłodsze dziecko

Temperature ma caly czas :-( Katar, oczy zaczerwienioene, brak sil.... A jak scieknie katar to i kaszel... Bidulek... ide kurowac chłopakow.... Oczywiscie wszystkie potrzebne leki nam sie pokonczyly

Ciekawa jestem, czy mi wyzdrowieja do niedzieli bo jak nie to pewnie jeszcze mniej osob przyjdzie zeby sie nie zarazic od nich
a wiecie co.... Moja tesciowa jest w szpitalu juz na piątej chemioterapi... Chyba dzis wyjdzie.... i ona przyjdzie do nas na urodziny Kuby w niedziele mimo tego ze kiepsko sie czuje, a moja mama nie przyjdzie bo tak sobie ubzdurala

Wiecie juz mi jest naprawde glupio przed tesciami, że moja rodzina ich tak unika... Wstyd po prostu :-

zawstydzona/y: