nimfii
nadzieja umiera ostatnia
onanana a bylam ciekawa jak ci wyszla impreza sobotnia :-) super ze odetchnelas z kolezankami
ja takze bylam wtedy na wyjsciu na pizze co prawda, ale i tak bezcenne ;-)
gola tak tak pojde z Kuba do sklepu na pewno, ale u nas zakup fotelika raczej na wisone wiec zobacze jak bedzie wtedy.
potworek teraz spore dzieci rosna ;-) szwagierki syn mial 8lat jak juz przekroczyl wage 36kg
ibez sensu mu jezdzic w podkladce do 12 roku zycia bo chlop wiekszy odemnie! 
anus Kubus nie jest scisniety ;-) nawet mu nogi nie dotykaja oparcia fotela a jezdzil tylem do kierunku jazdy ;-)i chce wlasnie aby ze wzgledu bezpieczenstwa jezdzil tylem do kierunku jazdy jak najdluzej. Bo nastepny fotelik kupie juz montowany przodem.
winki 100latek dla Olinka!
ja takze bylam wtedy na wyjsciu na pizze co prawda, ale i tak bezcenne ;-)gola tak tak pojde z Kuba do sklepu na pewno, ale u nas zakup fotelika raczej na wisone wiec zobacze jak bedzie wtedy.
potworek teraz spore dzieci rosna ;-) szwagierki syn mial 8lat jak juz przekroczyl wage 36kg
ibez sensu mu jezdzic w podkladce do 12 roku zycia bo chlop wiekszy odemnie! 
anus Kubus nie jest scisniety ;-) nawet mu nogi nie dotykaja oparcia fotela a jezdzil tylem do kierunku jazdy ;-)i chce wlasnie aby ze wzgledu bezpieczenstwa jezdzil tylem do kierunku jazdy jak najdluzej. Bo nastepny fotelik kupie juz montowany przodem.
winki 100latek dla Olinka!
mlody sie budzi czesto i najlepsze jest to ze nie da sie ululac w lozeczku tylko siedzi z tymi oczkami zamknietymi,raczki w gorze i mama,mama i trzeba dziecie wziasc do siebie do lozka az zasnie i tak z 5 razy sie to powtarza w nocy
a o 5 wacpan postanawia wstac razem z tatusiem ehh i potem butle mu daje i proba uspania przez 1h,jestem wykonczona a do tego pogoda jest tak beznadziejna az sie nie chce przez okno patrzec,pada i pada i jest szaro i buro a jutro na szczepienie mamy isc ciekawe czy bedzie padac
oj dlugo wam ida te zabki ale i u nas tak dlug sie wybijaja z 4 gornych zabkow co widac to tylko jedyneczka sie przebila reszta jakos widac ale cos sie przebic nie moga
Pewnie ze sie wam nalezy wyjscie gdzies razem,jesli sie dogadacie do tego czasu(trzymam za was kciuki) taka odskocznia od zycia codziennego wam na pewno pomorze kochana ;-)