Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko moze z kurtka latwiej niz z kombonezonem... U nas musi byc kombinezon, bo raz, ze zima trwa prawie pol roku... Dwa, ze bywa MASA sniegu. A trzy, ze w przedszkolach taki maja po prostu zwyczaj, bo dzieci mimo mrozow w zimie tarzaja sie w sniegu, jesienia i wiosna w deszczu i nie ma, ze pogoda brzydka - dzieci sa duzo na zewnatrz. Wiec zawsze trzeba miec 2 kombinezony na wiosne/jesien od wiatru i deszczu oraz na zime cieple. No i masz racje - kazda z nas jest inna i zawsze bedzie cos, co nam nie pasuje w innych. Z czasem tez nie jest latwo, bo wiadomo, ze ciezko go wygospodarowac, gdy w domu sa dzieciaczki, ktorymi trzeba sie zajac.
I kto jak kto, ale my nawzajem powinnysmy to rozumiec i szanowac.
Teraz żałuję, że sobie niektórych PW na pamiątkę nie zostawiłam, miałabym się z czego pośmiać 
mysle ze to tez taki czas buntowniczy juz sie zaczyna wiec wytrwalosci kochana Ci zycze.Trzymam kciuki za wyniki mamy dzisiaj &&&
baczki puszcza bez problemow wiec raczej nic z brzuszkiem ale mysle ze czas u nas przejsc na 1 drzemke w dzien,mlody ma dosc duzo energii a po drugiej drzemce budzi sie dosc pozno i potem nie moze sie wyszalec chyba tak jak powinnien i to nocne spanie ma lekkie ehh sama juz nie wiem.Zdrowka dla chlopa oby szybko mu przeszlo po tym dlutowaniu,Ja az sie boje bo mam az trzy 8 na razie nie bola nic wiec ich nie ruszam.
fajnie ze liscik juz wyslany do Mikolaja.
moj nie sciaga skarpetek o dziwo :-)