reklama

Listopad 2011

Dzień Dobry:-)

Pepsi Wszystkiego dobrego dla Lenki na pierwsze urodzinki, dużo uśmiechu na twarzy i samych radosnych dni w życiu, sto lat
:tak::-)

679tprtowiec-bombowiec-super.gif

Miłego dnia:-)​

reklama
pepsi 100latek dla Lenki :)

potworek
Maciek dostal na 3 urodziny laptopa edukacyjnego ktorego uzywal dzien w dzien az w koncu padl :P ale na szczescie udalo mu sie go w pelni rozgrysc. Teraz chce mu kupic ten ze spidermenem - niby od 5lat ale podejrzewam ze mlody go ogarnie bez problemu...

marybeth
Maciek byl wysoki i do tego pulchny. Wczresniej mial mniejszy kombinezon ale ciezko bylo go ubrac pod spod wiec kupilam mu az taki duzy. Byl za dlugi ale bez problemu sie pozwijal ;-) na drugie urodziny juz kupowalam mu dwuczesciowe kombinezony ;-)
Kuba nie sciaga skarpetek, ale Maciek robil to ciagle. Odpuscilam mu w koncu i wtedy przestal ;)

aqua Maciek nie dostal sie do przedszkola. jest na liscie rezerwowych ale nie przyjma g - dyrektorka powiedziala ze przyjmuja tylko te dzieci co ponad 5h darmowych beda chodzic.
Maciek spisal na liscie do Mikolaja az 15 rzeczy :P Ale wie ze nie wszystkie dostanie. Na Mikolaja chyba tylko laptopa na ktorego sie poskladamy np z moim tata a na Wigilie dopiero kilka drobniejszych prezentow. To co najtrudniej mi znalesc to lizak w ksztalcie laski cukrowej - taki jak w bajkach jest :P Marzy mu sie taki prosty prezent.

Ostatnia edycja:
Pepsi - 100 lat dla niuni!

Nimfi - aha, no to inna sprawa. :-) Juz sobie wyobrazilam rocznego bobasa z wzrostem ponad 100 cm. ;-) Czyli podwijalas mu nogawki i rekawki? Ja mysle sobie, ze bedziemy uzywac to, co mamy, zas za rok kupie dobre.

OK
, lapie 3. kawke. Komu?

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 37
hejo!!
a ja uważam, że forum ma być przyjemnościa a nie obowiązkiem. Nieraz mam takie dni, że w ogole nie mam czasu napisać cos z sensem to tylko czytam. Zresztą miedzy nami Babami zawsze beda jakies zgrzytki małe - to normalne każda z nas jest z innej parafii :-)

mirelka jak tam idzie Liwii samotne zasypianie?
nimfii taki laptop to fajna sprawa, na pewno sobie z nim poradzi. Masz racje takie wyjście nawet na 10 minut dużo daje, trafiłam na pieczywo z reduce :-) i miałam pyszne zapiekanki na kolacje.
mary beth a mi sie udało kiedys trafic z rozmiarem, zeby byl za rok i trafiłam - to była kurtka na zime, bo mniejszych nie mieli, a ta co dostalam byla duzo za duza, wiec wzielam rozmiar wieksza od tej co dostalam i Olaf nosil ją dwa sezony. ale z drugiej strony takie dwuletnie dziecko to ciezko juz ubrac w kombinezon, a u was zimą jakie temperatury?
aqua dobre ztymi kapciami, Dzieciaczki sa takie twórcze i kreatywne, czasami drobna rzecz potrafi sprawić im wiekszą frajde.

My wczoraj obejrzelismy "jestes bogiem" ale tak srednio mi sie podobało. Muzyka fajna :-) ale sama muzyka nie wystarczy. Marika od rana marudzi, bo Olaf zamknal sie w pokoju. aaaa dzisiaj było tylko raz jedzone, jestem wyspana!!!!!!

Anus - wlasnie w tym problem, ze ciezko trafic... No, ale Tobie sie udalo! :happy: Tylko moze z kurtka latwiej niz z kombonezonem... U nas musi byc kombinezon, bo raz, ze zima trwa prawie pol roku... Dwa, ze bywa MASA sniegu. A trzy, ze w przedszkolach taki maja po prostu zwyczaj, bo dzieci mimo mrozow w zimie tarzaja sie w sniegu, jesienia i wiosna w deszczu i nie ma, ze pogoda brzydka - dzieci sa duzo na zewnatrz. Wiec zawsze trzeba miec 2 kombinezony na wiosne/jesien od wiatru i deszczu oraz na zime cieple. No i masz racje - kazda z nas jest inna i zawsze bedzie cos, co nam nie pasuje w innych. Z czasem tez nie jest latwo, bo wiadomo, ze ciezko go wygospodarowac, gdy w domu sa dzieciaczki, ktorymi trzeba sie zajac. :sorry: I kto jak kto, ale my nawzajem powinnysmy to rozumiec i szanowac.

Ostatnia edycja:
Co do zgrzytów na forum... Ja już takie przerabiałam, do takich jazd doszło, że nick zmieniłam :dry: Teraz żałuję, że sobie niektórych PW na pamiątkę nie zostawiłam, miałabym się z czego pośmiać :-p

Pepsi - najlepszego dla córci :-)

Mój Malut skarpetek nie ściąga... bo ich nie nosi. Bo jak nosi to ściąga. Papcie też. Ale lata w rajtkach po mieszkaniu więc mu odpuszczam skarpetki i paputy ;-)

mary beth tamten kombinezon mial sciagacze na rekawach i na nogawkach wiec nie trzebabylo nic podwijac, po prostu mu wyjmowalam stopki i raczki... bez problemu bylo ;-)
Maciek na roczek mial ok 82cm wzrostu.
heh a Kuba ledwo 75cm :P

Ostatnia edycja:
Hej maminki :-)
U nas w miare ok nocka taka sobie,sasiedzi cos remontuja i od rana wala mlotkiem,Sami ma teraz drzemke i mam nadzieje ze to walenie mu nie bedzie przeszkadzac bo wolalabym zeby sie wyspal przed szczepieniem.
mirelko kochana a co sie stalo?? nie opuszczaj nas i pisz kochana z nami.Jak tam mebelek ktory kupiliscie w ikea,naprawiliscie szkode czy oddaliscie??
Niunia super ze tarczyce wyleczylas ale warto miec to pod kontrola.
Gola pisze mi na kartce ze mamy ta szczepionke na odre,rozyczke i swinke no i dodatkowo ostatnia dawka pneumo,3 dawka meningoki oraz 4 dawka na zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych czyli mlody bedzie kloty az 3 razy chyba tego wrzasku tam nie przezyje,ale czy jest to bezpieczne az tyle szczepionek na raz??
Cocca i u nas jest problem bicia mlody czesto wyskakuje do nas z piesciami jak sie mu czegos nie da albo mu sie zabroni a czasem nawet poradzo ugryzsc w reke nas
:baffled: mysle ze to tez taki czas buntowniczy juz sie zaczyna wiec wytrwalosci kochana Ci zycze.Trzymam kciuki za wyniki mamy dzisiaj &&&
asia idze ze przygotowania ida pelna para,super ze torcik juz zamowiony macie i kreacja tez juz jest a miejsce zawsze sie gdzies znajdzie jakos upchasz gosci :-)
Angun mienilam malemu mleczko na to po roku ale w dzien nic mu po nim nie jest i spi ladnie a w nocy nie placze nic tylko sie przebudza i chce spac ze mna a raczej na mnie :baffled: baczki puszcza bez problemow wiec raczej nic z brzuszkiem ale mysle ze czas u nas przejsc na 1 drzemke w dzien,mlody ma dosc duzo energii a po drugiej drzemce budzi sie dosc pozno i potem nie moze sie wyszalec chyba tak jak powinnien i to nocne spanie ma lekkie ehh sama juz nie wiem.Zdrowka dla chlopa oby szybko mu przeszlo po tym dlutowaniu,Ja az sie boje bo mam az trzy 8 na razie nie bola nic wiec ich nie ruszam.
maggipka drowka zycze kochana super ze Ci mama pomaga no i chlop taki opiekunczy,obys szybko sie wykurowala.
Aneczka ale Ci Zosia daje czadu moj wczoraj zasnal o 22:30 ale z wielkim bolem bo z 1h jeszcze szalal w lozeczku nim zasnal w sumie.
nimfii Ja to czasu nie mam a raczej mozliwosci zeby se usiasc przy kompie a wieczorkiem jak jest tutaj najwiekszy ruch to moj chlop znowu chce se ze mna po siedziec wiec Ja tylko rano jestem jak mlody spi :tak: fajnie ze liscik juz wyslany do Mikolaja.
mary-beth ale Ci zazdroszcze tego lezenia w lozku do takiej godziny :tak: moj nie sciaga skarpetek o dziwo :-)
anus Ja to zazwyczaj brak czasu mam juz wieczorkiem na kompa bo chlop w domu wiec trzeba z nim posiedziec ;-)gratki za przespana nocke fajnie,a czemu Olaf sie zamknal w pokoju??

​Milego dnia ;-)

pepsi Wszystkiego Najlepszego dla Twojej krolewny,niech rosnie zdrowo wam coreczka !!!!

Winki i Pepsi najlepszego dla Bobisławów na 1 urodziny!!

mirelko zaintrygowałaś nas wszystkie :) no ale nas nie opuszczaj!!
Angie Kinga jest mądrzejsza i sprytniejsza niż sie może wydawać:) Zobaczysz,zobaczysz zabłyśnie jakimś talentem!
anus dla mnie forum jest przyjemnością tylko mam trudności czasem z pisaniem:) ale czytam codziennie!
potworek trening czyni mistrza, nie poddawaj sie z pieczeniem:)

My już torcik zamówiliśmy, koniecznie ma być na nim tygrysek bo jakże mam Tygryska:)
Msza dziękczynna - urodzinowa zamówiona dopiero na 16 grudnia bo terminy pozajmowane już te bliższe.
Idzie 7 ząbek, dolna trójka wreszcie, apetyt wrócił.
Wczoraj widziałam wnusiątko na zdjęciach z usg, przez skype, to niesamowite dopiero 15 tydzień a widać już rączki, nóżki, wszystko, prawdopodobnie będzie dziewczynka.
Poza tym szaro, jesiennie - oby do wiosny:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry