reklama

Listopad 2011

Aż się fajnie robi, jak się czyta, że ludzie już zauważają...

No pomijając sytuację w kolejce... ja też nie wytrzymuję w takich sytuacjach i chętnie bym tej babie nagadała... :wściekła/y: :-p

Ja się jeszcze nie spotkałam z tym, że ktoś "głośno" się zorientował o tym, że "ktoś mieszka w moim brzuszku"... nawet w sumie sąsiedzi nie wiedzą... :-p może dlatego, że się nie afiszuję przed nimi a po ogródku zwykle w luźniejszej bluzeczce chodzę... choć z takich czy innych powodów nie chcę, żeby wiedzieli jeszcze 22 dni... (do wesela, o którym też nikt nie wie :-):-):-))

Starzy sąsiedzi z K-ce też pewnie rybką strzelą 4-go (bo na śląsku jest tradycja tzw. trzaskanie... kto ze śląska ten wie... ;-)) no i planujemy taką "imprezkę" sobie zrobić... :happy2:

reklama
AniaSam mnie tez to wkurza bo ta laska to nie pierwszy raz u nas zamiescila takie posty ale tym razem przesadzila 6 postow jeden pod rugim i to w jakim rozmiarze juz napisalam do adminki niech sobie z nia robia pozadek bo mi dziewczyna weszla juz na nerwa :wściekła/y:

Dziewczyny Ja staram sie zawsze przegladac wszystkie tematy ale czasem moge cos przeoczyc wiec smialo pisac jesli cos gdzies zauwazycie a Ja to pomine ;-) No a faktycznie do sprzedazy jest odpowiedni dzial i nie powinlo sie zasmiecac innych pod-forum no ale nie ktore kobitki maja tupet i leja na to :oo2:

to super :) , już lepiej by zrobiła jakby wystawiła te ubranka w odpowiednim dziale i wkleiła tylko linka to jakoś można by obejść tego posta ale ona pojechała na maxa

A najlepsze jest to ze ona na kazdym innym pod-forum zrobila to samo bylam teraz na Grudniu i maja to samo.Tez sie z Toba zgadzam jakby jeszcze podala linka to spoko ujdzie ale nie takie cos,no ale najwazniejsze ze jest juz to zgloszone teraz trzeba nam cierpliwie czekac na rezultat ;-):-)

reklama
Hej babeczki!

Ja już po wizycie.
Z najwazniejszych rzeczy, dzidzia zdrowa. Ja nie przytyłam, czyli dalej minus 2

Szyjka mi się mocno skróciła, jutro rano mam miec założony szew. boję się narkozy, trzymajcie kciuki
Z tego wszystkiego nie mam zdjęc maluszka
Może następnym razem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry