Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie dzisiaj pogoda byla znosna,sloneczna no ale wiaterek byl i to dosc silny wiec tylko na moment po ogrodku po chodzilam i az mi sie odechcialo isc na jakis dluzszy spacer,wiater taki ze glowe by moglo urwac 
U mnie niestety jabłka dają efekt odwrotny, jak je jem to mam duży problem z WCJa takze zaczynam miec problem z zaparciami a to po tym zelazie i chyba bede musiala sie w jakies suszone sliwki zaopatrzyc,jem 2-3 jablka dziennie no ale chyba to jest za maloU mnie dzisiaj pogoda byla znosna,sloneczna no ale wiaterek byl i to dosc silny wiec tylko na moment po ogrodku po chodzilam i az mi sie odechcialo isc na jakis dluzszy spacer,wiater taki ze glowe by moglo urwac
![]()
Od jakiegoś czasu wcale nie jem i minimum raz na dwa dni ( przy jedzeniu jabłek to i z 5 dni mnie trzymało) załatwiam co muszę
Mój gin też polecał suszone sliwki, szczegolnie napar zrobiony dzięn wcześniej wieczorem, wypic rano i zjeść też śliwki

To moje gadanie i tak nic nie zmienia,więc nie pogarszam sytuacji.Ale ja ani m nie móimy rodzicom o naszych kótniach,nie ma sensu,bo póxniej albo ja jeszcze gorzej przy nich wychodzę,albo m przy moich rodzicach i anwet jak się godzimy to oni i tak już to pamiętaja.My od soboty tez mamy wojnę,ale nie o teściów.Do dzisiaj się nie odzywamy i ja jeszcze dłuuuugo wytrztymam
a w ciązy jestem jeszcze bardziej uparta niż zwykle,bo uważam ,ze należy mi się zrozumienie ;-) 

tak mnie ta burza zmęczyła, że potem już spałam jak zabita.
Byc moze teraz twojemu partnerowi wydaje sie ze to byloby dobre wyjscie oddac dziecko babci po opieke albo do zlobka zebys miala czas na nauke, zajmowanie sie domem itp, ale w praktyce wychodzi zawsze tak, ze dziecko najlepiej czuje sie przy mamie zwlaszcza na samym poczatku ;-)