Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na końcu stwierdziła ze chce chlebka (zrobiłam, zjadła), poczytała książki, porobiła tacie cacy i 5.30 zasnęła przed 8 juz na nogach była.dziś byliśmy w przedszkolu na dzień matki i ojca (byłam w zastępstwie brat w delegacji, bratowa pojechała do rodziców-pewnie jakby wiedziała to by nie wyjechała)było fajnie Zosiek się wylatał, była bardzo grzeczna.oberwała tez w głowę, ale udało się bez płaczu.lecę

I od jutra smigam do pracy samochodzikiem meza, ktory jest od teraz moj! :-) A pociagom mowie "bye bye"! :-)
, co do kuriera to dzwonił, ale chyba jak pod drzwiami stał.ja tel. nie słyszałam przysnęłam z młodą.on się tłumaczył ze tak długo pracują.ok, było minęło.co do zdrowia, to mała niby ok, ale wczoraj kuzyn jej parskał na nią i dziś znowu ona kicha,ehh juz jej syrop na wzmocnienie podałam.
I zostanę z tym do poniedziałku a ledwo siedzę. Do tego jutro idziemy na urodziny chrzestnego Filipa a ja wyglądam jakby mnie ktoś z pięści przyłożył, cała aż spuchłam.
) i czekamy na pizzę na kolację, dzisiaj trochę niezdrowo ale nie mam wyrzutów, czasem można sobie pozwolić.