mary-beth
Fanka BB :)
Dzien doberek!
Jeeeeeeeeju, 100 lat mnie nie bylo...
Ale czasu brakowalo mi na wszystko, a dziecko mnie ledwo poznawalo!...
Ale dosc tego!!! Zmieniam prace! :-):-):-) Wreszcie bede miala mozliwosc pracy w zawodzie i rozwoju!
Poki co mam kilka problemow zdrowotnych, nad ktorymi pracuje... Dzis bylam w laboratorium zrobic kilka badan.
Obiecuje wlatywac czesciej, ale widze, ze tu ogolnie ucichlo...
Jeeeeeeeeju, 100 lat mnie nie bylo...
Ale czasu brakowalo mi na wszystko, a dziecko mnie ledwo poznawalo!...
Ale dosc tego!!! Zmieniam prace! :-):-):-) Wreszcie bede miala mozliwosc pracy w zawodzie i rozwoju!
Poki co mam kilka problemow zdrowotnych, nad ktorymi pracuje... Dzis bylam w laboratorium zrobic kilka badan.
Obiecuje wlatywac czesciej, ale widze, ze tu ogolnie ucichlo...
,grilowalismy kilka razy w lasku Robin Hooda,cudowne miejsce,las strasznie rozlegly i duzo atrakcji i miejsc do spacerowania :-) Bylismy takze w zoo, super bylo,duzo chodzenia a i byly miejsca gdzie mozna bylo wejsc i dotknac zwierzatka albo ogladnac je z bardzo bliska,Sami upodobal sobie malpki i chcial je lapac ale byly slodkie i takie malenkie ale odwazne tez bo podchodzily do ludzi i sie nie baly no a kozy czy barany to wytargal tak za uszy ze az pozniej przed nim uciekaly:-) Dzisiaj znowu zabralam mlodego do centrum dzieci i Sami szybko sie tam odnalazl i ladnie sie bawil a na koniec malowal farbami i zostal pochwaliny ze bardzo ladnie trzyma pedzle, pomyslow mu tam nie brakowalo , oczywiscie przy wychodnym byl wrzask