reklama

Listopad 2011

reklama
kachutka gratuluje Córeczki.... widzę, po suwaczku, że już jedno Dzieciątko w domu jest. Chłopczyk??? cieszy sie z Siostry??

Tak, mam już prawie 5-letniego synka, dlatego tak cieszę się z dziewuszki:-) Wszyscy się cieszymy, Bartuś ogólnie jest podekscytowany tym, że będzie miał rodzeństwo i obojętne mu czy to chłopczyk czy dziewczynka...

kachutka gratuluje dziewuszki:)

Laski tyle naskrobalyscie ze ja nie wiem co napisac:)))

Z tesciami i rodzicami mamy spokoj:) mgr napisana z 5 lat temu:D

Ale tez sie pochwale, chociaz zdalam sprawozdanie w odpowiednim watku, od nas nastepny chlopak do listopadowej kolekcji:D

Kasiente to dziekujemy za nowiny i gratulujemy Syneczka :-)

no i już sobie poczytałam (nie ogarniam tych innych wątków) i już wiem, że u Was wszystko wzorowo, oby tak dalej.

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!

Widzę, ze nam przybyło dziewczynek! Wszystkim Wam gratuluję poznania płci! :-)

A ja wlatuję z pozdrowieniami i wybaczcie, ze mało jestem, ale przeprowadzka tuż tuż i pakowanie teraz u mnie. Uuuufff!

Ściskam!

Gratuluję poznanych nowych płci :D druga dziewczynka dopiero, widzę, że za wiele na forum ich nie będzie (ale u mnie chyba też dziewczynka będzie, tak czuję. Nie mogę jakoś pojąć, że mogłoby być inaczej :-D).
Ja mam teraz trochę na głowie, muszę ogarnąć co ze studiami robić dalej... nie jestem na 100% przekonana na wszystko, ale wierzę, że będzie dobrze i że sobie z dzidzią damy radę.
Ja jutro lecę na czczo na morfologię i wszystkie inne badania, które mi lekarz zlecił w ciąży ;) Ogólnie humorek dopisuje, mam nadzieję, że na dłużej niż tylko na małą chwilkę :) Teraz A. ciągle pisze magisterkę, więc czasu nie mam zbyt dużo przy komputerze, ale cieszę się, że u Was wszystko w porządku.

Buziaki :))

reklama
Kasiente i Kachutka gratulacje synka i córeczki. Ja od zeszłego czwartku wiem, że będzie synek,także fajnie, że na forum przybywa dziewczyn ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry