onanana
Fanka BB :)
Witajcie kochane:*
Na szybko Was podczytuję, bo dziś strasznie zabiegany dzień mieliśmy:-( Teraz siedzę i piszę nieszczęsną pracę ale już jest bliżej jak dalej
Iwoneczka witaj:* Tu jest bardzo fajnie, zawsze można liczyć na cieple słowa dziewczyn no i na duże wsparcie( w pozytywnym tego słowa znaczeniu)
winki główka do góry! Wiesz przecież, ze dzidzia czuje jaki masz humorek, więc chyba ważne żeby być pozytywnie nastawionym
U mnie w sumie tez ciąża bezobjawowa (mój gin zawsze się bardzo cieszył jak mu mówiłam ze nie mam objawów) poza tym, ze mi brzuchol wyskoczył. Ale płaskiego to ja nigdy nie miałam. A poza tym jak tyłam to zawsze najpierw w brzuszek. Wraz z ciążą rzuciłam palenie i myślę że od tego też mi troszkę przybyło, bo mam znacznie większy apetyt
Nic kochane, ja się biorę do pisania, choc jeszcze w inny watek muszę zajrzeć
Tym , które jeszcze dziś zajrzą życzę spokojnej nocki i słodkich snów:-)
Na szybko Was podczytuję, bo dziś strasznie zabiegany dzień mieliśmy:-( Teraz siedzę i piszę nieszczęsną pracę ale już jest bliżej jak dalej

Iwoneczka witaj:* Tu jest bardzo fajnie, zawsze można liczyć na cieple słowa dziewczyn no i na duże wsparcie( w pozytywnym tego słowa znaczeniu)

winki główka do góry! Wiesz przecież, ze dzidzia czuje jaki masz humorek, więc chyba ważne żeby być pozytywnie nastawionym

Nic kochane, ja się biorę do pisania, choc jeszcze w inny watek muszę zajrzeć
Tym , które jeszcze dziś zajrzą życzę spokojnej nocki i słodkich snów:-)