nimfii
nadzieja umiera ostatnia
andrzelika w pierwszej ciązy mialam zakaz na sex przez ostatnie 3 miesiace az do porodu, bo mialam skurcze macicy ktore nie ustepowaly ani po luteinie ani po fenoterolu. Co wiecej skurcze nasilaly sie przy stosunku. Lepiej sie dopytac, bo masz szczegolna sytuacje. Natomiast samo podniecenie nie powinno przedzkadzac
Zawsze zostają jakieś przytulanki zamiast... Bo to co wywolać skurcze macicy może to min męskie nasienie w pochwie, czy pieszczenie piersi. Na to uważać 
Dziewczyny a jak Wam mija Dzien dziecka? Bo nikt nic nie pisze :
Jakies szalenstwa zakupowe itp?
Ja to teraz tylko dla Macka urzadzam... Dostal juz autko zdalnie sterowane, dzis kupilam mu krede do pisania po chodnikach bo byl tym zafascynowany, no i zrobilismy wspolnie ciasto z truskawakami i galaretka dla gosci co przyjdza z prezentami
Jeszcze tylko salatke warzywna pasuje mi zrobic.
Dla malej fasolki juz przyszly mi bodziaki i kaftaniki co zamowilam ostatnio, wiec tez mam jakby prezent
Dziewczyny a jak Wam mija Dzien dziecka? Bo nikt nic nie pisze :
Jakies szalenstwa zakupowe itp?
Ja to teraz tylko dla Macka urzadzam... Dostal juz autko zdalnie sterowane, dzis kupilam mu krede do pisania po chodnikach bo byl tym zafascynowany, no i zrobilismy wspolnie ciasto z truskawakami i galaretka dla gosci co przyjdza z prezentami
Dla malej fasolki juz przyszly mi bodziaki i kaftaniki co zamowilam ostatnio, wiec tez mam jakby prezent
Ostatnia edycja:
Mi siara jeszcze nie idzie i jakoś na nią nie czekam;-)
Tak jak ja moge sobie pozwolic na normalny tryb zycia a nawet na wiekszy wysilek nieraz. Ciezko byloby mi sobie wyobrazic lezec w szpitalu tygodniami. Strasznie smutne.
Ale wiadomo jakbym miala zakaz to bym przezyla bez,dla dzieciaczka wszystko ;-) Ale przy nizej polozonym lozysku chyba powinlo sie ograniczac przytulanki no ale o takie sprawy najlepiej zapytac sie lekarza prowadzacego bo on wie najlepiej co i jak