Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agalodz to łożysko na przedniej ścianie jest wskazaniem do cesarki? nic mi lekarz nie mówił...
Ja u gina w poczekalni mam tego zawsze pełno ... kiedyś nie korzystałam teraz biorę jeśli to to samo jakieś ulotki gazetki próbki kosmetyków...w tym pierwszym były krem na rozstępy Mustea na odparzenia nivea płyn do higieny intymnej... i jeszcze jakaś tam próbka i płyta z instrukcją jak kąpać, przewijać i masować maluszkaponko ja tez czuje sie gorzej po takim dniu ktory spedze caly na nogach, moze to od zmeczenia te wymioty?
Mialas sie was pytac ky ktoras z mam dostala taki zestaw "Bede mama" albo "Chłopec czy dziewczynka"? Ja w pierwszej ciazy na szkole rodzenia dostalam "Chłopiec czy dziewczynka", a teraz ciekawi mnie co wchodzi w sklad zestawy pierwszego tj "Bede mama" -jesli ktoras wie prosze o komentarz
Pelargos Sp. z o.o.