Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiesci no i zdolniachy z tych Twoich dziewczyn zeby obrocic sie w takim tygodniu ciazy i to jeszcze ze zmniejszona przestrzenia no ale super,dziewczyny Ci zrobily niespodzianke :-)Hej dziewczyny, zostalam wywolana i jestem, nadal w trojpaku:-)podczytuje Was regularnie i wiem, ze juz 2 listopadowych dzieciaczkow jest na swiecie:-), ale sama malo sie udzielam, gdyz na nic czasu nie mam ostatnio. U nas remont non stop, ale w czwartek i piatek konczymy. Ponadto, mialam juz ustalony termin CC na 19.10, ale moje panny w ciagu ostatnich 10 dni obrocily sie glowkami do domu i moge rodzic SN, z czego bardzo sie ciesze, bo bardzo tego chcialam. Na razie w piatek mam kolejne USG i zobaczymy czy dalej leza glowkowo, jesli tak to odwolujemy termin 19.10 i czekamy na rozwoj sytuacji. W kazdym razie b.sie ciesze, ze juz tak daleko dobrnelam, bo moj lekarz mowil, ze 34tc to bylby juz sukces ze wzgledu na skracajaca sie szyjke. A tu 37tc i dziewczynkom sie nie spieszy:-)

no ale za to prawie spakowalam torbe do szpitala 
U mnie na szczęście dla dzidzi wystarcza pieluchy i chusteczki

Trzymaj sie kochana,na pewno wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki aby skurcze odpuscily a Ty zebys mogla wrocic do domciu na te kilka tygodni jeszcze &&&&&&&&&&&& :-)Hej, ja niestety nadal w szpitalu. Na 99% wyjdę jutro ale wolę się już tak nie nastawiac bo wyjdzie jak dziś rano. W nocy o 5 zaczęły mi się skurcze i słabsze, ale są do teraz. Do tego odstawili mi fenoterol i powiedzieli, że albo urodze albo wyjdę. Na razie jestem bliżej tej drugiej opcji na szczęście, tak więc obym już jutro pisała do Was z domku. Podczytuje Was i widzę że wszystko dobrze, tak więc cieszę się bardzo i oby tak dalej. Buziaki![]()